Sikkert hjem i de mørke måneder

Dato:
06-10-2017
Kategori: Bolig, Hus
Du kan nemt og billigt sikre dit hjem ved nogle initiativer, du kan sætte i gang allerede i dag.
Hold tyvene på afstand - også i de mørke vintermåneder, hvor indbrudstyve har gunstige arbejdsvilkår.

 

Efterårets og vinterens mørke tider med korte dage og lange aften- og nattetimer, og det er noget indbrudstyve kan lide.

Du kan heldigvis nemt og billigt sikre dit hjem ved nogle initiativer, du kan sætte i gang allerede i dag.

Sensor og udendørs belysning
Det er nemt og billigt at opsætte en sensor, der kan sætte gang i udendørs belysning, når der er bevægelse omkring dit hjem. Opsæt sensor og lys i indkørsel, terrasse, garageport og andre indgangsvinkler, hvor man kunne forestille sig, at en tyv kan komme ind.

For en tyv, der er ved at begå indbrud, er det stressende at stå i belysning og vide, at der er høj sandsynlighed for at blive spottet af naboer. Derfor kan mange indbrud undgås allerede her.

Tænd-sluk enheder
I efterårs- og vintermånederne handler det specielt om at gøre brug af lys og elektronik til præventivt at forhindre et indbrud. Ligesom med udendørs belysning, kan du også bruge tænd-sluk enheder til at styre lys i hjemmet, selvom du ikke er hjemme.

Tyverialarm
Flere tyverialarmer tilbyder smarte tænd-sluk enheder, hvor elektronik i hjemmet kan tidsindstilles til at tænde og slukke, når det ønskes samt hvis alarmen registrerer indbrud i hjemmet.

Vælger du en tyverialarm med mulighed for at tilføje tænd-sluk enheder, kombinerer du sikkerhed og smart home funktioner, der gør det muligt at sikre sig bedst muligt i efteråret.

Undersøg grundigt markedet for alarmer, før du tager en beslutning om hvilken, der passer til netop dit behov. Du kan nemt ende op med en løsning, hvor du betaler for meget mere, end du i realiteten har brug for.

Du kan se mere på lockon.dk

 

 

 

Kommentarer

Tilbage

Del artiklen

© Hus & Have avisen

Add your Content here

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.