Er din bolig steget i værdi?

Dato:
21-08-2015 13:36
Kategori: Bolig, Hus, Livsstil
myhousebook - genvej for husejere
Myhousebook gør det lettere for husejere - og der er penge at spare

Myhousebook gør det let og overskueligt at være boligejer – samtidig med at du kan spare mange penge. Udover at fungere som socialt netværk for dig, dig familie og dit nabolag, har myhousebook samlet al relevant information om din bolig. Det er værdifuld information, da der igen er gang i boligmarkedet, og huspriserne er stigende.

Hvad er din Bolig værd lige nu?
Dit hus er formentlig din største investering nogensinde.  Derfor er det vigtig, at prisen er den rigtige når du skal sælge.
Har du set ”Hammerslag”  i fjernsynet, ved du,  at selv professionelle ejendomsmæglere ofte  rammer meget ved siden af.


Hvem har for eksempel lyst til at miste en halv million fordi prisen blev sat forkert.


Ofte er ejendomsmægleren mere interesseret i at få solgt huset så hurtigt som muligt i stedet for til den rigtige pris. Ejendomsmægleren er derfor ikke nødvendigvis den rigtige til at rådgive, når det gælder prisfastsættelsen af din bolig.
Det er hårdt at se 500.000 netto kroner forsvinde ud i det blå – men sådan behøver det altså ikke længere at være.

 

Flyt ind i din bolig på myhousebook.dk

 

 

Beregn prisen på din bolig er helt GRATIS - du skal blot flytte virtuelt ind i dit hus og derfra beregne værdien på din bolig.
Det gør du på www.myhousebook.dk. Du søger dit eget hus frem og flytter virtuelt ind i det. myhousebook indeholder alle boliger i Danmark. Lige nu er det kun villaers værdi de kan beregne, men det forventes at indenfor kort tid kan man også tilbyde denne service til alle andre typer af boliger. 

myhousebook kan holde øje for dig -for under kr. 1 om dagen?
Hvis du ikke gider logge ind hver dag, men gerne vil følge med i værdiudviklingen har myhousebook.dk udviklet en tjeneste som sender dig en besked, når der er solgt et hus i dit nærområde så du kan se hvilken indflydelse det har på din bolig.
MyHousebook vil hjælpe dig med at sikre, hvordan du bedst muligt kommer frem til den mest realistiske pris på dit hus fx:
- Når du vil sælge din bolig
- Vurdere om du vil sælge det
- Få penge i hænderne gennem at kunne optage nye eller konvertere eksisterende realkredit lån.

Det koster under kr. 1 krone om dagen og kan altid afmeldes.

I de kommende udgaver vil vi se på hvordan vi kan hjælpe boligejere med følgende problemstillinger:
- Få en notifikation hvis det offentlige planlægger at bygge fx nye veje, hospitaler eller andet der kan få en indflydelse på dig og dit nærområde.

- Hvis renten stiger, skal du så tage et fast forrentet  eller variabelt lån  og hvad betyder det for dig hvis kursen pludselig går op eller ned?  Kan du stole på din bank som objektiv rådgiver?

- Danmark er det land i Europa med flest indbrud per indbygger! Hvorfor er det sådan? Kan du og dine naboer gøre noget ved det?

- Dokumenter som BPR meddelelser, købskontrakt, faktura på det nye tag, korrespondance med kreditforeningen og meget mere kan let gemmes i myhousebook. Det sker  i en struktureret form så der er styr på papirerne som kan overgives til den næste ejer på en let og god måde.

- Aviserne skriver meget om at SKAT beregner ejendomsværdien på private boliger forkert.
Hvordan sikrer du, at du ikke er en af de 40 % af alle boligejere hvor de har regnet forkert?

For læsere af Hus & Have avisen

Hus & Have avisens læsere får 50 % i rabat for hele det første år. Du skal blot bruge din kampagnekode HH06 og tilmelde dig inden udgangen af september - så sparer du 175 kr.

Sådan gør man

 

Tast www.myHousebook.dk

Flyt ind i myhousebook.dk

Når du er flyttet ind i dit hus:

Gå ind i Hovedmenuen under "Mit Hjem" og derefter under menupunktet "Boligens værdi i dag" og tryk på knappen "Beregn", så vil systemet kalkulere værdien af dit hus i dag!

Samtidig kan du få en liste med alle de huse, der er solgt i dit nærområde og til hvilken pris.

Ønsker du automatisk at blive underrettet, når der er sket en ændring, så skal du gå ind på shoppen og vælge produktet: "Boligens værdi" og dernæst indtaste rabatkoden HH06.

Kommentarer

Tilbage

Del artiklen

© Hus & Have avisen

Add your Content here

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.