Ny husforsikring dækker både hus og have

Dato:
01-06-2017 13:57
Kategori: Bolig, Have, Hus
Ny husforsikring

En Husforsikring bliver oftest først rigtig interessant, når man har brug for den. Nu tilbydes en ny slags Husforsikring, hvor du som husejer selv sammensætter din forsikring, så du ikke spilder penge på dækning, du ikke har brug for. Omvendt slipper du også for overraskelser, når skaden er sket, fordi du kan sammensætte din Husforsikring, så den er tilpasset dine behov.

Enkelt og nytænkende
Som den eneste forsikring på markedet herhjemme, kan man med den nye Husforsikring sikre sin have mod storm, voldsomt sky- og tøbrud samt snetryk. Det betyder f.eks., at både hækken, buske, belægninger og flagstangen er dækket, hvis de f.eks. ved storm bliver ødelagt af et væltet træ.

Den nye Husforsikring fra Alm. Brand kommer med et væld af tillægsdækninger. Det er blandt andet muligt at forsikre sig mod skader, som er forårsaget af blæsevejr. Traditionelt har forsikringer kun dækket stormskader, men nu er det slut med at bekymre sig om vindhastigheder i forhold til, om man er dækket, hvis uheldet er ude.

Ordentlig dækning af din største investering
Dit hus er din største investering – men er det godt nok forsikret? Eller har du dækninger du ikke ønsker? Hos Alm. Brand – der også tilbyder finansiering ved boligkøb - er holdingen, at tiden er løbet fra forsikringer, der er ens for alle. Du har derfor nu mulighed for at sammensætte din Husforsikring således, at du selv vælger hvad der skal forsikres, og selvfølgelig kun betaler for det, du vælger.

Husforsikring på dine vilkår
”Vores nye Husforsikring indeholder mange flere nye dækninger og måder at skræddersy produktet på, så det imødekommer vores kunders individuelle forsikringsbehov. Vores kunder kan nu vælge præcis de dækninger, de har brug for samt undgå at betale for de unødige”, udtaler Privatdirektør Pia Holm Steffensen.

Med den nye Husforsikring bliver forsikringen mere gennemskuelig og relevant for den enkelte, da forsikringen sættes sammen og skræddersyes, så du selv bestemmer hvad der skal dækkes.

Læs mere om Alm. Brands Husforsikring på almbrand.dk eller ring og hør mere på 96 10 17 13.

 

Kommentarer

Tilbage

Del artiklen

© Hus & Have avisen

Add your Content here

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.