Terrassetips: Læs her før du anlægger terrassen

Dato:
02-06-2017 14:22
Kategori: Have
Sådan får du ny græsplæne
Overvejelser om ny terrasse kræver grundig planlægning.
Overvejelser om ny terrasse kræver grundig planlægning.

 

Med en grundig planlægning kan du både afklare dine behov og få en mere præcis fornemmelse af, hvor mange materialer du skal bruge, når du skal til at anlægge en ny terrasse.

Det er derfor en god idé at tegne et par grundige arbejdstegninger, før du går i gang med det praktiske arbejde omkring projektet. På den måde kan du undgå spild og ekstraomkostninger.

Det kan fx være fristende at gå i gang med at anlægge nye terrasser straks efter, du er flyttet ind i et nyt hus. Men det er en god idé at vente, til du kender stedet bedre og fx ved, hvor der er sol og skygge på forskellige tidspunkter af dagen i løbet af sommeren.

Det er ærgerligt at anlægge husets hovedterrasse et sted, hvor solen forsvinder lige før aftensmadstid, eller hvor der aldrig er læ. Vent derfor med at beslutte, hvor terrassen skal anlægges, til du har boet i huset en hel sommer.

Kilde: bolius

 

Kommentarer

Tilbage

Del artiklen

© Hus & Have avisen

Add your Content here

Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu.