Danmarkspremiere på Hyundai KONA electric

Danmarkspremiere på Hyundai KONA electric

 – Den nye Hyundai KONA electric har været ventet med spænding. Det er den første kompakte og prisfornuftige SUV på ren el.

Rigtig mange danskere har allerede forudbestilt en KONA electric og fra 12. januar kan man opleve den hos landets Hyundai-forhandlere til priser fra blot 274.995 kr.

Flere har kaldt den ”årets vigtigste bilnyhed”, og selvom det er store ord, passer de ualmindelig godt på den nye Hyundai KONA electric. Med priser fra blot 274.995 kr., en rækkevidde på helt op til 449 km på én opladning og et skarpt design i den populære, kompakte SUV-klasse, har man elbilen til folket.

Forhåndsinteressen herhjemme for KONA electric har været meget stor. Nu lander de første KONA electric i Danmark, og fra 12. januar kan man selv komme og se, røre og naturligvis prøvekøre bilen hos Hyundai landets Hyundai-forhandlere. Og hvis man vil sikre sig en de første modeller, skal man ikke hænge i bremsen, for en stor del af første sending er allerede solgt, men der er stadig nogle at få og flere sendinger er på vej.

Annegrethe Skovbypressechef, Hyundai Danmark

Over 200 hk

Med mulighed for hele 204 hk, er det på ingen måder kedeligt at køre elbil. Om man er til en frisk tur på snoede danske landeveje eller en hurtig start efter f.eks. at have holdt for rødt ved et lyskryds, så sidder man med et bredt smil. Hyundai KONA electric gør det ekstra sjovt at køre på strøm.

KONA electric fås med to batteripakker, der begge leverer en lang rækkevidde. Batteripakken på 39,2 kWh koster fra 274.995 kr. og kører op til 289 km på én opladning. Vælger man batteripakke på 64 kWh, øges rækkevidden til hele 449 km til priser fra blot 309.995 kr.

Der i begge tilfælde tale om veludstyrede Trend-modeller, hvor standardudstyret bl.a. omfatter fuldautomatisk klimaanlæg, 7” touchskærm med Apple CarPlay og Bluetooth, parkeringssensor for og bag, træthedsovervågning, adaptiv fartpilot, LED-kørelys, Super Vision Cluster og nøglefri betjening.

KONA electric med den store batteripakke på 64 kWt fås også med Premium-udstyr til priser fra 349.995 kr., og så toppes udstyrslisten med 8” skærm med navigation, Head-Up Display, Bi-LED forlygter, læder-indtræk og et lydsystem i højeste klasse fra den amerikanske lydspecialist Krell.

Fire køreindstillinger giver frit valg

Uanset hvilken model man vælger, kommer KONA electric med fire forskellige køreindstillinger; ECO+, ECO, Comfort og Sport, så man kan selv bestemme, om man vil køre økonomisk og drive så mange kilometer ud af en opladning som muligt, om man vil nyde maksimal kørekomfort på motorvejen, eller glæde sig over den hurtige speeder respons og acceleration.

Alle priser er inkl. standardopsætning af en ladestander fra Clever samt ladekabel til en samlet værdi af 9.375 kr.

Har man brug for mere plads, er Hyundai IONIQ, der tilbydes i tre forskellige drivlinjer – hybrid, plug-in hybrid og electric, et godt valg. Uanset drivelinje fås IONIQ fra kr. 264.995.

Læs mere om Hyundai KONA

Læs om anden biler her på vores side

More Stories
Flot spejl fra Nordal med sort jernramme fra Nordal vind i konkurrence
Konkurrencen er slut FLOT SPEJL MED JERNRAMME