Krukketid for løgblomster

Plastik kan sagtens tage sig fint ud i haven.

Det er en god idé at fylde krukker og potter med robuste løgblomster. Du får hurtigt og nemt et flot resultat.

I stedet for at anbringe planterne i ”almindelige” potter og krukker, kan du sagtens anvende andre beholdere så som gamle spande, kasser, baljer og lignende – og særlig smukt bliver det, hvis du supplerer med kønne ting og sager fra dine gemmer, så de sammen med blomsterne danner en køn opstilling. Det kan være loppemarkedsfund og lignende. Brug fantasien og skab det udtryk du bedst kan lide.

En køn opstilling med blå hyacinter i en grøn, glaseret potte sammen med hvide anemoner i et dørslag, anbragt på en gammel købmandsvægt. Nedenunder knejser en samling cremefarvede narcisser. Planterne er kommet lidt til vejrs på en gammel stige – men husk at de skal stå i læ, så de ikke blæser ned. Foto: Ibulb.

 

En køn opstilling med bla blå hyacinter vær opmærksom på at opstillingen står i læ

 

Du kan sagtens bruge umage urtepotteskjulere, bare de matcher hinandens form og farver. Her er det hyacinter, narcisser og tulipaner, der står i forskellige slags, af keramik, kurveflet og metal. Foto: Ibulb.

 

Brug forskellige urtepotteskjulere der matcher hinanden

 

Den smukke, gamle urne er blevet fyldt med narcisser, hyacinter og tulipaner i hvide, gule og røde nuancer, der i den grad signalerer optimisme og solskin! Foto: Ibulb.

 

En smuk gammel urne tager sig fint ud med flotte blomster

 

Har du ikke lige en ’rigtig’ krukke ved hånden, kan du sagtens bruge en mere alternativ slags. Her er det en kurv, flettet af plaststrimler i limegult, der er blevet beplantet med flere slags narcisser i skønne, matchende farver. Foto: Ibulb.

 

Plastik kan sagtens tage sig fint ud i haven

 

More Stories
Fakkelgaarden og Gendarmstien Fakkelgaarden er bla kendt for sin unikke beliggenhed og det forstår man godt
Se flere konkurrencer!