Vind stor DIY-julebog Få en hyggeligt og kreativ jul

Deltag her i konkurrencen om Lene Nissen's julebog. Vinderen trækkes d. 13 december kl. 14 og får direkte besked via mail. Ved deltagelse i konkurrencen tilmeldes du samtidig Hus & Have avisens nyhedsbrev. 

Advent konkurrence: DIY-bog om julen

Designer og stylist Lene Nissen har arbejdet som designer i modebranchen. Det skinner igennem i hendes sikre farvevalg og innovative sammensætning af materialer. Hun er altid et skridt foran og ser, hvilke tendenser der rører sig – også inden for gør det selv-projekter.

Advent konkurrence: DIY-bog om julen

Den store gør det selv-bog om JUL bliver genoptrykt. Bogen er fyldt med eksempler på utraditionelle kranse til døren, sjov spiselig pynt, personlig indpakning af gaver og masser af al den pynt, man selv kan lave. Der er fokus på at bruge materialer, man har ved hånden, og på genbrug og redesign af eksisterende ting. God julekreativitet handler nemlig ikke om at bruge en formue på materialer. Det handler om at bruge hovedet og hænderne godt – og om at være sammen med andre om det. Læs mere om bogen her.

Coronakrisen har lagt vores sociale liv ned. Ingen fester, sociale bobler og hjemmekontorer har ført til en kreativ renæssance. Vi sysler med strikkepinde, symaskiner, bageopskrifter, pensler og ler, og den stigende interesse for DIY har medført en øget efterspørgsel på gør det selv-bøger.

Se vores andre advents konkurrencer her.