Lene Swendsen er udtrukket som vinder og har fået direkte besked.

Du kan vinde bogen om naturens kraft – en læges guide til naturmedicin og alternativ behandling.

Naturmedicinen og den alternative behandlings temaer er så aktuelle som aldrig før. I bogen HELBRED MED NATURENS KRAFT giver professor Dr.med Andreas Michaelsen et indblik i, hvordan traditionel naturmedicin og alternative behandlinger bedst kan bruges i hverdagen.

Faste, yoga, ayurveda, helbredende planter, mindfulness og vegetarisk kost. Naturmedicinen og den alternative behandlings temaer er så aktuelle som aldrig før. I HELBRED MED NATURENS KRAFT giver professor Dr.med Andreas Michaelsen et indblik i, hvordan traditionel naturmedicin og alternative behandlinger bedst kan bruges i hverdagen.

Alternative behandlingsmetoder er i århundreder blevet brugt over hele verden til at behandle sygdomme. På baggrund af mange års research og kliniske forsøg forklarer HELBRED MED NATURENS KRAFT, hvordan og hvorfor naturmedicin og alternative behandlinger virker.

Professor Dr.med. Andreas Michalsen undersøger videnskaben bag naturlige behandlinger og viser, hvordan vi kan bruge disse metoder i hverdagen til at fremme kroppens selvhelbredende egenskaber. Hvordan vi faktisk ved hjælp af naturmedicinens helbredende kræfter kan behandle den underliggende årsag til sygdommen, og ikke kun symptombehandle.

Professor Dr.med. ANDREAS MICHALSEN er leder af afdelingen for naturmedicin ved Immanuel Hospital Berlin og professor i naturmedicin ved universitetshospitalet Charité i Berlin. Han er en pioner, der kombinerer traditionel naturmedicin og alternative behandlinger med moderne videnskabelig research

Udgivelsesdato 10. november 2020, 256 sider, vejl. pris: 299,95 kr. Find bogen her.

Se flere konkurrencer her.