TILLYKKE TIL VINDEREN F. CHRISTENSEN. VINDEREN HAR FÅET DIREKTE BESKED OG PRÆMIEN ER PÅ VEJ.

Vind robotplæneklipper i konkurrence og få en flot græsplæne – deltag her!

KONKURRENCE: Du kan vinde en robotplæneklipper, Husqvarna Automower® 315X. Den sørger for en flot græsplæne – altid. Du kan trygt stole på, at Automower® robotplæneklipper navigerer sikkert rundt i din have.

Husqvarna robotplæneklipper er en smart og driftssikker partner til haven fra den verdensledende producent inden for robotklippere. Automower® slår dit græs meget stille, dag og nat, i solskin og regn. Du har en flot græsplæne – perfekt klippet plæne hver dag – og bedre tid til dine andre opgaver. Så bliver det ikke nemmere at have en flot græsplæne!

DELTAG I KONKURRENCEN HER

Ved deltagelse i konkurrencen tilmeldes du samtidig Hus & Have avisens nyhedsbrev. Nyhedsbrev udsendes max 2 gange om måneden og kan til enhver tid afmeldes igen.

Se alle konkurrencer her.

Du kan læse meget mere om Automower® 315X her

Flot græsplæne med en premium model

Husqvarna Automower® 315X – en premium model i X-line serien. Den klipper komplicerede plæner op til 1600m2, idet den kan klare smalle passager, skråninger op til 40% og ujævnt terræn. Som de øvrige modeller i Husqvarnas premium X-line sortiment, har AM315X også funktioner som Automower® Connect med GPS tyveri sporing, GPS-assisteret navigation og X-line design med LED forlygter, front kofanger og farvede hjulkapsler. Automower® Connect app’en holder dig opdateret: du kan spore robotten, interagere med den og holde dig opdateret, hvor som helst du er i verden.

  • Maks. arbejdsområde: 1600 m²
  • Typisk ladetid: 60 min
  • Lydniveau Measured sound level: 58 dB(A)
  • Pris: 17.499,00 kr. Vejl. pris inkl. moms
Husqvarna Automower sørger for en flot græsplæne. En robotplæneklipper i verdensklasse.
Husqvarna Automower® Connect sørger for en flot græsplæne – en robotplæneklipper i verdensklasse.

Automower® Connect

Automower® Connect giver dig fuld kontrol over robotten med din smartphone. Du kan sende start, stop og parker kommandoer, tjekke og justere indstillinger, og modtage og følge en alarm i tilfælde af tyveri – Når som helst. En robotplæneklipper i verdensklasse.

Overlegen interaktion

Alle Automower® Connect udstyrede robotklipper er kompatible med Amazon Alexa og Google Home. Det betyder, at alt hvad du behøver at gøre er at give din smarte højtaler en talekommando, og Husqvarna Automower® robotplæneklipper vil hoppe til opgaven. Du kan udføre de mest almindelige kommandoer som start, stop, park og få statusopdateringer fra din maskine ved blot at spørge din talassistent. Så bliver det ikke nemmere at have en flot græsplæne!