En fantastiske historie om en testpilot og jagerpiloten Casper Børge Nielsen
Et liv på grænsen - en fantastisk historie om en testpilot.

KONKURRENCEN ER SLUT Testpilot – bogen om ET LIV PÅ GRÆNSEN

Et liv på grænsen er historien om en dansk testpilot, der som den eneste ikke-amerikanske testpilot, deltog i udviklingen det mest avancerede jagerfly, der nogensinde er blevet bygget. Et liv på grænsen.

Der trækkes to vindere af bogen TESTPILOT – ET LIV PÅ GRÆNSEN

KONKURRENCE – TO VINDERE TRÆKKES 2. DECEMBER.

Du deltager her om bogen om en testpilot. Vinderne trækkes 2. december og får direkte besked via mail. Præmien kan ikke ombyttes.

Drømmen om at blive jagerpilot – Et liv på grænsen

Som barn drømte Casper Børge Nielsen om at blive pilot. Allerede som 17-årig gik han i gang med tage et flycertifikat. Da han som ung mand så Top Gun, var han ikke det mindste i tvivl. Han ville være jagerpilot. I dag er han Major i det danske flyvevåben og har status som en af verdens bedste testpiloter.

Som jagerpilot går han under kaldenavnet ”PEL”. Og som testpilot har han været med i allerforreste linje, når der skulle udvikles og testes fly til Flyvevåbnet. Som den eneste ikke-amerikanske testpilot deltog han i udviklingen af det mest avancerede jagerfly, der nogensinde er blevet bygget. Det højteknologiske F-35.

PEL’s fortælling er historien om en dreng, der igen og igen har udfordret sine egne dæmoner og sat sit liv på spil i en usædvanlig dramatisk karriere. Det er også historien om at leve i lange perioder under et konstant pres, som kun de færreste kan forestille sig.

CASPER BØRGE NIELSEN er fra Esbjerg og har som en af de få i Danmark gennemført en uddannelse som Experimental Test Pilot. Han fik sin uddannelse i USA og har i mange år haft sin daglige gang blandt verdens bedste testpiloter. I perioden 2008-2017 deltog han som den eneste ikke-amerikanske testpilot i test og udvikling af F-35 Joint Strike Fighter-flyet, som skal afløse de danske F-16-jagere om få år.

Bogen udkommer 28. november, 340 sider, 299,95 kr. fra forlaget Peoples Press.

Vind også flotte trådløse høretelefoner her.

More Stories
billig forsikring og facaderenovering kan reducere udgifterne på dit hus
Spar penge som husejer