Vind fliserens til en værdi af 5.000 kr.

Start foråret med en flot terrasse. Deltag her i konkurrencen om en professionel fliserens og behandling fra Nanostone til en værdi af max 5.000 kr. 

Ved deltagelse i konkurrencen tilmeldes du samtidig Hus & Have avisens nyhedsbrev samt giver tilladelse til at Nanostone må kontakte dig omkring fliserens. 

Start foråret med at få en flot terrasse. En flot terrasse starter med flotte fliser der er blevet rengjort og behandlet af professionelle fliserensere. Vind professionel fliserens fra Nanostone til en værdi af max 5.000 kr.

Du deltager i konkurrencen ved at udfylde formularen ovenfor!

Tryl dine fancy fliser tilbage med eksperthjælp

Savner du ”looket” af nylagte fliser, kan du trygt overlade fliserensen til professionelle. Vælg velrenommerede fagfolk, så du roligt kan læne dig tilbage i stolen mens din terrasse får sit gamle ”jeg” tilbage. Med over tolv års erfaring kan firmaet Nanostone A/S nævnes som landets førende eksperter i at shine havefliser op.

Som en ægte håndværker ved, er en af de største udfordringer ved fliserens at trænge i dybden uden at skade selve fliserne. Derfor er Nanostones professionelle fliserensere udstyret med specialtilpassede maskiner, der fjerner uønskede elementer med rotationsdyser og et nøje kalibreret tryk/volumen. Dermed undgår fliserne at blive overbelastet, samtidig med at de bliver rengjort helt til bunds.

Når fliserne er blevet renset for snavs, alger og det meste af ukrudtet i mellemrummene, sørger den ansvarlige fagperson for at give overfladen en grundig desinfektion. Herefter får fliserne tid til at tørre. Helt til sidst behandles de med den særlige Nanostone imprægnering, der indeholder mere råprodukt (silas/siloxan) end tilsvarende andre produkter på markedet. Det gør fliserne langt bedre beskyttet mod fremtidige angreb.

Vind professionel fliserens fra Nanostone og deltag i konkurrencen der slutter den 29. april kl. 12, hvor vinderen trækkes og får direkte besked via mail.

Vindernavn offentliggøres her på siden.