KONKURRENCEN ER SLUT OG VINDEREN HAR FÅET DIREKTE BESKED.

VINDEREN BLEV: H. LUNDERG, 2730 HERLEV

Vind billetter til sommerens biograf koncertoplevelse

ANDRÉ RIEU
MAASTRICHT KONCERT 2019
SKAL VI DANSE

André Rieu byder op til dans med ”Shall We Dance?”, som publikum kan nyde fra biografens komfortable sæder. Han viser dig sin smukke og historiske by, der har specielle minder ikke kun for ham men også for hans fans over hele verden. André ledsages af sit 60 mand store Johann Strauss-orkester, som han har rejst med i hele verden i mere end 30 år sammen med mere end 100 dansere.

Det bliver uden tvivl sommerens biograf koncert event!

I BIOGRAFER OVER HELE LANDET – KUN ÉN WEEKEND
Lørdag den 27. juli kl. 20.00
Søndag den 28. juli, kl. 16.00

Du kan vinde to billetter til en biograf nær dig ved at tilmelde dig Hus & Have bladets nyhedsbrev. Vinderen trækkes den 15. juli og får direkte besked.

Find din nærmeste biograf her.

Nyd André Rieu i biografens komfortable sæder og få en unik koncertoplevelse.

André Rieu udtaler “Endnu en gang er jeg glad for at byde fans fra hele verden velkommen til min hjemby Maastricht. Det er altid magisk for mig at optræde i min egen by. Dette år vil være ekstra specielt, når jeg optræder med det, der står mit hjerte nærmest – Vals. Kom med på min eventyrlige rejse, hvor jeg håber, at publikum vil komme valsende ind i biografen”.

Med særlige gæster, overraskelser samt nogle berømte sopraner og tenorer vil André i år fejre den sande musik i hjertet – vals.

For mange mennesker er André Rieu’s biografkoncerter et af årets højdepunkter. Det er Good Morning Britains Charlotte Hawkins, der er vært, og hun tager publikum med bag kulissen og interviewer helt eksklusivt André på scenen.

Find din lokale biograf og book billetter her.

Om André Rieu
André er kendt for sine energiske og festlige liveoptrædener og med album og dvd-salg, har han solgt over 40 millioner over hele verden. André er verdens førende popklassiske kunstner og er på listen over verdens mest turnerende artister. Hans Johann Strauss Orchestra, med op til 60 musikere, startede i 1987, og i over tre årtier har hans spektakulære live shows givet ham hundredetusinde fans over hele verden.