Havetræner 1 som at have sit eget fitnesscenter i haven med flere træningsstationer

KONKURRENCEN ER SLUT

Vinderen er udtrukket og har fået direkte besked. Stort tillykke til K.D. fra postnummer 2625!

VIND EN HAVETRÆNER

Deltag i konkurrencen om en Havetræner 1 fra Alberg-Nordic og få dit eget fitnesscenter i haven eller i sommerhuset.

Med en ”Havetræner 1” er du godt dækket ind i forhold til at holde formen ved lige. Eller som en unik mulighed for at komme i gang med at træne.

Havetræner 1” er i høj kvalitet og med en 10-års garanti mod gennemtæring samt brud på stel.

Du kan læse mere om ”Havetræner 1” herunder eller klikke videre her. Se andre udendørs motionsredskaber her.

Se forskellige træningsmuligheder her.

Flyt fitnesscentret ud i haven

Kunne du også tænke dig dit eget fitnesscenter – måske i baghaven eller i sommerhuset? Så er ”Havetræner 1” det stærkeste bud for alle, der enten gerne vil i form eller vil holde formen ved lige.

I en tid hvor det meste sport og motion har været på standby er en træningsstation i haven mere aktuel end nogensinde.

Havetræneren er et ”musthave” for alle ”træningsfreaks”, og fungerer som en rigtig god erstatning for fitnessabonnementet eller som et stærkt supplement hertil.

Med ”Havetræner 1” kan du lave et utal af træningsøvelser og alle – uanset niveau – kan få god og effektiv træning. Se galleri for et udpluk af øvelser.

Kvalitet i haven

Redskaberne i Haveserien forhandles af Alberg-Nordic og er udviklet og produceret i Europa af en stor og anerkendt producent, der i mange år har været markedsførende indenfor alle genre af fitnessudstyr. ”Havetræner 1” fås i 2 varianter, enten i pulverlakeret stål (orange/grå) eller i varmgalvaniseret stål (zinkgrå). Der ydes 10 års garanti mod gennemtæring samt brud på stel.

Har du spørgsmål til Haveserien kan du kontakte Alberg-Nordic på tlf.: 21 33 93 03 eller på info@alberg-nordic.dk

NYT – SHOWROOM

Vil du se og prøve Havetræner 1 kan du besøge Alberg-Nordic’s showroom på Kongensgade 43a i Slangerup (3550). Der er åbent på udvalgte dage samt efter aftale. Book en personlig fremvisning (også aften) her.

Du kan se mere om udendørs træningsstationer her.

Deltag i konkurrencen om en ”Havetræner 1” ved at klikke her.

Alberg-Nordic har siden 2011 specialiseret sig inden for import, salg & distribution af udendørs fitnessudstyr. I dag leverer virksomheden motionsredskaber til mange typer af kunder/brugere samt forhandlere. Alberg-Nordic råder over 5 forskellige serier, så der er noget for alle i sortimentet. Alle produkter er udviklet og produceret i Europa af førende producenter på området. Seneste skud på stammen er et virkelig spændende og alsidigt produkt! Der er tale om Havetræner 1 i den såkaldte Haveserie, et redskab som er målrettet private personer og disses haver. – Altså et komplet ”motionscenter” til opsætning i egen have eller i forbindelse med sommerhuset. Havetræner 1 er en bundsolid træningsstation, som byder på uanede træningsmuligheder og supplerer du med et par håndvægte, kettlebell og elastikker, ja så er du rigtig godt klædt på! Designet er let og elegant og Havetræner 1 fås i 2 varianter, nemlig en lakeret udgave i flot kombination af orange og mørk grå samt en 100% varmgalvaniseret udgave. Priserne er yderst rimelige for et sådant produkt i den (høje) kvalitet, Kr. 12.500.- for den 2-farvede variant samt Kr. 14.900.- for den galvaniserede udgave. (Priser inkl. moms & fragt til brofaste forbindelser i DK.).

More Stories
Entreprenør
Find den rigtige entreprenør i Silkeborg