Sort krukke fra North by North

Vind håndlavet krukke

Konkurrence – Vind en flot stor håndlavet krukke

Deltag i konkurrencen om en unik krukke fra North by North. Den flotte krukke – der kan bruges både ude og inde – er 36 cm høj og har en diameter på 38 cm. Vejl. pris 1.920 kr.

Vind en unik krukke

Deltag i konkurrencen om en flot og unik krukke fra North by North. Krukken er håndlavet og kan bruges både ude og inde. Konkurrencen slutter den 24. oktober i år og vinderen får direkte besked via mail. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. 

Ved deltagelse i konkurrencen tilmeldes samtidig Hus & Have avisens nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udsendes ca. 2 gange om måneden og kan til enhver tid afmeldes. 

Sort krukke fra North by North
North by North udlodder stor flot håndlavet krukke.

Håndlavet keramik

De flotte krukker fra North by North skiller sig ud på flere måder. Alle krukker er fremstillet i håndlavet keramik. De er alle med et rustikt og unikt udseende, og du finder ikke to krukker der er ens. Krukkerne brændes hver for sig og på den måde opnår de deres egen, unikke farve.

Alle krukker brændes to gange ved 1200 grader. Det giver dem en flot finish, og samtidig opnår de at blive frostsikre.

Krukker til al slags vejr

De flotte krukker kan du have både inde i boligen, men du kan også have dem ude hele året.

Den håndlavede keramik er i højeste kvalitet og findes i en række unikke designs, farver og specielle glaseringer. Da krukkerne får deres farver brændt i ovn, er ikke to krukker ens.

North by North bruger en helt speciel blanding af ler, som gør deres krukker meget robuste til at modstå al slags vejr. Derudover er krukkerne brændt 2 gange ved 1200 grader, som gør dem frostsikre og giver en helt unik finish.

Du finder de flotte krukker her.

Du finder flere konkurrencer her.

More Stories
Det her skal du være opmærksom på når badeværelset skal renoveres
Hvad skal du være opmærksom på når badeværelset skal renoveres?