Konkurrencen er slut. Vinderne er kontaktet og har fået direkte besked. KONKURRENCE: Vind smukke farvede glas

smukke farvede glas kan vindes i konkurrence

Nye farverige fristelser fra Lyngby Glas kan vindes i konkurrence

Smukke mønstre og flotte farver kombineres i serien Sorrento fra Lyngby Glas, der endnu engang markerer sig som en moderne klassiker. Det sker med de nye, farvestrålende asietter som highball- og whisky glas, der er som skabt til at sætte den helt rigtige stemning.

KONKURRENCE: Vind smukke farvede glas. To vindere har mulighed for at vinde et sæt bestående af 4 asietter, 4 highball glas og 4 whisky glas!

Lige syd for Napoli ligger den smukke by Sorrento. Oprindeligt var byen græsk, men i dag er den indbegrebet af Syditalien, og selv navnet bringer tankerne på sitrende sol, skønne sorbeter og sommerdrinks. Nu serveret på asietter og i glas af samme navn som byen selv.

Bidro aflang Ledflex

Moderne elegance

Lidt lækre snacks, en stilfuld forret eller en læskende portion sorbet. De nye asietter fra Sorrento er ikke bare smukke på bordet, men har også en bred vifte af anvendelsesmuligheder.

Skabt med et karakteristisk mønster og af gennemfarvet glas forener Sorrento en skarp, moderne stil med klassisk elegance og skønhed. Asietterne klæder derfor både det feststemte frokostbord og den tilbagelænede eftermiddags- eller aftenhygge.

En sanselig skål

Uanset om du er til en whisky on the rocks, saft, vand eller en lækker longdrink, så løfter Sorrento-glassenes design sanseoplevelsen med sine flotte facetter, som reflekterer lyset.

Novasel - Perskindol

Både asietterne, der har en diameter på 16 cm, og glas kommer i sæt med fire styk, fordelt på de dekorative farver amber, grøn, blå og pink. Whiskyglassene rummer 32 cl, mens highballglassene rummer 38 cl – og hele Sorrento-serien er som skabt til at kaste solskin over ethvert bord.

Konkurrence: Vind smukke farvede glas. Der trækkes lod om 2 sæt bestående af 4 asietter, 4 whiskey glas og 4 high-ball glas.

SE FLERE KONKURRENCER HER!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe