PERSONDATA – GDPR

PERSONDATAPOLITIK

Nedenfor kan du læse om, hvordan Hus & Have avisen ApS opbevarer og behandler dine personlige oplysninger i henhold til GDPR lovgiving.

INDHOLD
Persondata – GDPR

  1. Ansvarlig
  2. Formål og anvendelse
  3. Personoplysninger
  4. Indsamling af oplysninger
  5. Grundlag
  6. Opbevaring
  7. Dine rettigheder
  8. Ansvarlig

1. Ansvarlig

Ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Hus & Have avisen ApS
Traverbanevej 10
2920 Charlottenlund
CVR-nr. 25244540

Mail: annonce@husoghaveavisen.dk
Tlf. nr.: +45 70 20 01 82

(Hus & Have avisen ApS er i følgende benævnt vi/os/vores)

2. Formål og anvendelse

Formål og anvendelse

Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med de kontaktoplysninger du har givet med det formål at kunne levere produkter, nyhedsbreve, abonnementer el.lign. som du har tilmeldt dig til.

3. Personoplysninger

Personoplysninger

Personoplysninger er typisk

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • IP-adresse
  • Interesseområder
  • Betalingsoplysninger ifm. abonnement eller køb

4. Indsamling af oplysninger

Indsamling af oplysninger

Vi kan indsamle oplysninger fra følgende kilder:

  • Direkte fra dig
  • Andre kilder der er offentligt tilgængelige

5. Grundlag

Grundlag

  • Dine personoplysninger kan behandles på disse grundlag
  • For at kunne opfylde vores del af en aftale
  • I det tilfælde det er nødvendigt for at opfylde en kontrakt du sammen med os er indgået i.
  • Hvis det er nødvenligt i henhold til bogføringsloven

6. Opbevaring

Opbevaring

Personoplysninger opbevares så længe det er nødvendigt i forhold til de formål der er benævnt. Er et afgivet samtykke trukket tilbage, slettes kontaktoplysninger det måtte vedrøre.

7. Dine rettigheder

Dine rettigheder

  • Du har ret til at anmode om indsigt eller sletning af dine personoplysninger
  • Du har ret til at modtage personoplysninger du har afgivet i et almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
  • Du har altid ret til at afmelde modtagelse af nyhedsbreve og anden kommunikation modtaget på e-mail/sms. Der findes afmeldingslink i udsendelsen.

Har du spørgsmål til persondata – GDPR er du altid velkommen til at kontakte os via annonce@husoghaveavisen.dk

Sidst opdateret 16. august 2022
Hus & Have avisen ApS
CVR-nr. 25244540