Konkurrencen er slut. Undgå indbrud med et Smart Alarm System til boligen

Smart Alarm system til boligen fra Netatmo

Bliv advaret i tilfælde af indbrud med Smart Alarm System med kamera, der får dig sikkert gennem julen og når du tager på ferie.

Antallet af indbrud topper typisk i juletiden. Selv om julen er hjerternes fest, oplever mange at komme hjem til en bolig, der har haft indbrud. Til trods for at antallet af indbrud i julen har være faldene de senere år, er den bedste måde at undgå indbrud stadig at sikre sit hjem bedst muligt.

Bidro aflang Ledflex

Der er mange gode råd til hvordan du kan sikre din bolig. Netatmo er med helt fremme, når det gælder produkter, der øger sikkerheden i boligen.

Smart Alarm System med kamera

Med Netatmo Smart Alarm System er du godt dækket ind. Smart Alarm Systemet yder fuld beskyttelse af din bolig. Du bliver advaret i tilfælde af indbrud, og alarmpakken indeholder både kamera, sirene samt sensorer til dør og vinduer.

Med Netatmo Security appen er det muligt at følge dine overvågningsenheder og f.eks. modtage advarsler, uanset hvor i verden du befinder dig.

Novasel - Perskindol

Smart Alarm systemet indeholder:

  • 1 x Smart indendørs kamera
  • 1 x Smart indendørs sirene
  • 3 x Smart dør og vindues sensor  

Pris for Netatmo´s Smart Alarm Systemet er 2.809,- kr.

Bliv advaret i tilfælde af indbrud

Smart indendørs kamera har ansigtsgenkendelse og kan kende forskel på familiemedlemmer, kæledyr og ukendte ansigter. I tilfælde af indbrud, bliver du derfor advaret med det samme.

Fakta

Indbrudsstatistikken er gået nedad. I 2022 var der en halvering i forhold til 2019, hvor der blev anmeldt 1.343 indbrud fra 19/12 – 1/1. En del af forklaringen formodes at være bedre indbrudssikring og nabohjælp.

Du kan se produkter til sikring af din bolig fra Netatmo her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe