Konkurrencen er slut. Vinderen Elin, 8500 har fået direkte besked. Vind den ultimative havebog

Der er også tid til afslapning i den ultimative havebog - Din Have - Dine regler
Nyd haven - uden dårlig samvittighed.

Den ultimative havebog – DIN HAVE – DINE REGLER

Ultimativ er et stort ord at bruge om en havebog. Alligevel er Koustrup & Co.s nye bog DIN HAVE – DINE REGLER, skrevet af Kenn Römer-Bruhn og Nanna Louise Teckemeier, tæt på at være både den nybagte og den etablerede haveejers uundværlige bibel. Titlen siger næsten det hele. I stedet for at lade haven tage magten, opfordres haveejeren nemlig til selv at sætte reglerne i forhold til tid og interesse.

Drop den dårlige samvittighed

Indledningsvis i havebogen opmuntres vi til at droppe den dårlige samvittighed over alt det havearbejde, vi ikke får gjort. Tag i stedet magten og indret haven, så vi hverken knækker halsen eller mister lysten. For at rode og pusle i haven skal nemlig gerne være en lyst og ikke en pligt.

Bidro aflang Ledflex

Planlægning er det halve arbejde, og det gælder også, når haven skal plan- og anlægges. Opfordringen er at tegne en målfast haveplan ned på papir eller “tegne” en plan op i selve haven med snore. I det hele taget guides læseren af havebogen igennem anlægningen og pasningen af haven, også med de nemme løsninger, så det fremstår som en konstruktiv leg.

De to forfattere til havebogen der hylder livet i haven uden for mange regler og dårlig samvittighed.
Nanna Louise Teckemeier og Kenn Römer-Bruhn har skrevet havebogen: Din have – dine regler. Vind den ultimative havebog her.

Udgivelsesdato er 31. marts 2022. Nærmeste forhandler oplyses på tlf.: 44 95 17 77
Se mere om på https://koustrupco.dk/

Vind den ultimative havebog – du finder flere konkurrencer her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe