Konkurrencen er slut. Vind smart kombination af skammel og sidebord der pifter indretningen op

skammel og sidebord fra Villa Styles

En kombination af skammel og sidebord i papirreb er en af de håndlavede naturnyheder fra Villa Styles. Det fine møbel der pifter indretningen op har en værdi af 799,- kr. og du kan vinde det i vores adventskonkurrence. Vinderen trækkes 4. søndag i advent!

Villa Styles sætter nye standarder for brugen af naturmaterialer i farverige og moderne møbler og tilbehør til indretningen af boligen.

Bidro aflang Ledflex

Farverig skammel i papirreb

Papirreb er et stærkt og holdbart naturligt materiale lavet af tvundne papirstrimler. Skamlen fra Villa Styles er lukket i bunden og kan vendes, hvis du trænger til forandring. Det er oplagt at bruge skamlen som en dekorativ skulptur, en ekstra siddeplads eller et smukt sidebord.

Det 50 cm høje møbel i amber og grøn har en diameter på 40 cm.

Max vægt 130 kg. Varen er produceret i FSC®-certificeret papir og andet kontrolleret materiale (FSC-C166612).

Farven har en positiv indflydelse på vores humør og velvære. Villa Styles’ farverige univers gør det nemt at følge de nyeste trends og føje farve til din eksisterende indretning. Interiøret i eksklusive og livsbekræftende farver er et frisk pust i indretningen og spiller på fineste vis sammen med Villa Collection Denmarks nordiske stil.

skammel og sidebord i papirreb fra Villa Styles
Smart kombination af skammel og sidebord i papirreb.

Skammel der pifter indretningen op

Villa Styles giver med sin raffinerede farveskala kant til det enkle, nordiske look med et internationalt tvist, som er essensen af Villa Collection Denmark. Et personligt og unikt look er da også nøgleord for det sofistikerede møbel i papirreb. Fra Hans Wegner til Børge Mogensen – papirreb er et slidstærkt materiale og er en klassiker indenfor dansk møbeldesign. Med den skulpturelle kombination af en skammel og et sidebord føjer Villa Styles sig nu flot til traditionen.

Novasel - Perskindol

Prisen for skammel/sidebord er 799,- kr. og du finder den her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe