Anlægsgartner

have og anlægsgartner

Annonce

Er græsset i din have vokset dig over hovedet og indkørslens før så grå fliser pludseligt blevet mosgrønne? Det kan for mange være en lettere uoverskuelig opgave at skulle passe haven. Blomsterbedet skal luges, græsplænen skal slås, hækken samt havens træet og buske skal klippes, ukrudtet skal fjernes og fliserne trænger måske til at blive renset. Alt dette er noget, som kan tage tid og overskud at få styr på.  

Bidro aflang Ledflex

Vedligeholdelsen af din boligs udearealet, kan være en svær opgave at stå med. Det kan virke som en umulig opgave at finde tid og overskud i en travl hverdag. Derfor kan det være en god ide at søge hjælp fra en anlægsgartner, der har viden og erfaring inden for området. Anlægsgartner er en betegnelse for en type af håndværker, der arbejder udendørs. Hvis du også ønsker at holde styr på din have, kan en anlægsgartner hjælpe dig godt på vej. 

Hvad kan en anlægsgartner hjælpe med? 

En anlægsgartners arbejde kan spænde vidt og er ofte meget varieret. Det består af både mindre og større opgaver, der i langt de fleste tilfælde udføres udendørs. Anlægsgartnere designer og anlægger villahaver, men kan også sagtens hjælpe vildfarne haveejere, der har brug for professionel assistance. De kan eksempelvis både hjælpe med beplantning er træer, buske, hæk og blomster. Det kan dog også være, at de hjælper med at lægge fliser eller blot sørger for at holde fliserne rene. 

Anlægsgartnere kan også være vigtige i anlægning og udtænkning af nye villahaver. Har man som boligejer brug for professionel hjælp, med erfaring inden for havebrancen, kan det være smart at indgå samarbejde med anlægsgartnere, der kan få drømme gjort til virkelighed. Anlægsgartnere kan altså både hjælpe med at vedligeholde, designe og opføre udendørs arealer uanset om de er grønne eller grå. 

Novasel - Perskindol

Forskellige arbejdsopgaver en anlægsgartner kan udføre 

Arbejdsopgaverne, der fører med jobbet som anlægsgartnere er meget forskellige og varierer fra gang til gang. Ofte er det blot “lettere” opgaver som vedligeholdelse og klipning af havens træer eller anlægning af nye fliser i indkørslen.  

Sværere opgaver som udtænkning og opførsel af eksempelvis japanske haver og/eller badesøer kan dog også til tider være mulige opgaver for en anlægsgartner. Denne store erfaring inden for et bredt område, gør det derfor muligt for en anlægsgartner at kunne hjælpe dig med lige præcis dine ønsker om have og udeareal. Ingen opgave er for simpel.  

Ring og få hjælp fra en professionel 

Når du søger hjælp hos en anlægsgartner, sikrer du dig en god og tryg service gennem hele det ønskede forløb. Har du brug for en have, der passer til din families ønsker og behov for fremtidens udendørsbrug. I fællesskab kan I lægge en plan for, hvad anlægsgartneren skal hjælpe med at designe og udføre. Måske har du allerede selv et klart billede af, hvordan du ønsker din have skal se ud. Det kan være, at der er nogle faste formål haven skal bruges til. I dette tilfælde rådgiver en anlægsgartner om mulige justeringer og forbedringer, så haven kan leve op til alles ønsker.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe