Dit tv-vægbeslag kan gøre en stor forskel

tv-vægbeslag

Denne artikel indeholder annonceret indhold

De fleste hjem har et eller flere fjernsyn, og de udgør en bred platform for underholdning og viden. Men fjernsyn kan fylde en del, så her kommer tv-vægbeslag ind i billedet. Med et godt beslag bliver du fri for at have tv’et stående og fylde, og det kan i stedet hænge på væggen. Men det er ikke ligegyldigt, hvilket beslag du vælger.

Bidro aflang Ledflex

Hvorfor er det en god ide med et tv-vægbeslag?

Et TV-vægbeslag er det beslag, du fastgør dit fjernsyn til væggen med. Næsten alle fjernsyn kommer med en bagside, hvor du kan sætte beslaget fast, og herefter skal du blot fastmontere det på pendanten på væggen.

Det smarte ved en sådan anordning er, at dit fjernsyn kommer til at fylde mindre – det er især fordelagtigt, hvis du ikke har så meget plads. Selvfølgelig kan tv’et se fint ud på et flot tv-bord, men det vil stadig fylde en del visuelt i stuen – går du op i æstetik, vil det klart være en fordel med et fjernsyn, der smyger sig lidt mere langs væggen.

Tv-vægbeslag kommer i mange typer og stile, og er du til det smukke udtryk, kan du vælge et, der enten er meget neutralt eller måske endda komplementerer den stil, du har valgt. Det gælder i forhold til former, farver og designs. Selvom beslaget sidder bagpå, kan det stadig ses fra siden, og et mindre kønt et kan stikke en del ud.

Novasel - Perskindol

Derudover kan det også være en fordel, at du kan placere tv’et i den højde, du ønsker, når du anvender vægbeslaget. Det kan være svært med et tv-bord, for det er som oftest ikke ret højt. Med et fjernsyn i øjenhøjde vil din nakke opretholde en bedre position, som ikke giver spændinger og eventuelt hovedpine.

Vælg god kvalitet

Alle kan opleve, at de skal spare en smule, men du bør ikke spare, når det gælder dit nye tv-vægbeslag. Du bør gå efter høj kvalitet i materialerne, så du er sikker på, at robustheden og styrken er i top. Er produktet ikke stærkt nok, kan dit fjernsyn komme til at hænge skævt, og i værste tilfælde kan det falde ned.

Falder det ned, kan det hurtigt blive beskadiget, og så skal du købe et nyt tv. Det kan også ødelægge genstande, du har sat nedenunder under faldet. Med et beslag af høj kvalitet kan du i stedet være sikker på, at fjernsynet sidder ordentligt fast, så du ikke behøver at bekymre dig.

Grunde til at investere i et godt tv-vægbeslag – i korte træk

  • Giver dig mulighed for at hænge tv’et op
  • Sikrer, at det ikke falder ned
  • Giver et flot diskret udtryk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe