Efterårsrengøring med stort sug i havens rum

Om sommeren, ja faktisk fra det tidlige forår, bliver haven en udvidelse af vores stue. Haven bliver et rum vi opholder os i, lige så meget som stuen og de andre af husets værelser. Måske har vi et lysthus i haven, eller en pavillon, hvor vi kan sidde, nå det regner. Vi skaber små pladser til os selv, så vi kan være ude mest muligt, for der er så dejligt i haven og det er så sundt for os med frisk luft og grønt omkring os. Og når så vi også får fuglesang at lytte til, så bliver det ikke meget bedre. 

Men om efteråret, lige før vinteren sætter ind, så må vi trække indenfor igen, og der skal gøres rent efter os, så der er klar til at næste sæson kan begynde, når foråret vender tilbage. Hvis støvsugeren fra hjemmet ikke er kraftig nok, så vil en Industristøvsuger fra Dorch og Danola gøre underværker. En Industristøvsuger fra Dorch og Danola kan virkelig suge igennem, så der bliver helt rent i lysthuset eller udestuen. De er egentlig fremstillet til industrien, men passer glimrende til udhuse også. 

Ordentligt sug 

En Industristøvsuger fra Dorch og Danola kan hurtigt få dine udendørs rum rene for støv og edderkoppespind. Den er effektiv også til bilen og garagen, hvor den snild får det hele med, takket være sine kraftige suge-evner. Og så kan den holde til noget. Den er ikke så sart som de almindelige støvsugere er. Det er rart at man ikke skal passe så meget på, når man gør efterårsrent. 

Mens bladene rasler af træerne, så kan du gå og holde varmen, mens du støvsuger alle de gode sommerrum, så de står rene og finde, når foråret kommer tilbage efter vinteren. Vi har love at håbe på en kort vinter denne gang, så vi snart kan vende tilbage til vores faste pladser i haven, hvad enten det er lysthuset, den overdækkede terrasse, eller pavillonen.  

Ind med løg og knolde 

Løg og knolde, der ikke tåler vinterens kulde, kan man tage ind i havestuen, hvis man har sådan en. De skal opbevares frostfrit, men ikke alt for varmt. Her er havestuen ideel Eller måske garagen, hvis man har sådan en. Kælderen egner sig også godt til knolde og løg, der skal overvintre frostfrit. Læg dem i en papkasse med en avis i bunden. 

Husk at lave papirlapper med navnene på de forskellige knolde og løg, så du kan plante dem ud det rigtige sted til foråret. Det er hyggeligt at gå og pusle med de ting, sidst på efteråret, hvor vinteren banker på. Det bliver også hyggeligt nok med vinterliv indendørs. Med jul og gæster og timer foran storskærmen.  

More Stories
Gode råd til tæpper i hjemmet
Gode råd til dig, der har tæpper i hjemmet