Når man skal bruge slanger i haven

haveslange i haven

Det er dejligt med have. De fleste finder en stor glæde og fornøjelse ved at gøre haven pæn og passe de smukke blomster og nyttige grøntsager. At være haveejer er noget af det bedste. Der er helt sikkert noget om at det er god terapi for sjælen, at gå og passe de levende vækster og se dem folde sig ud i al deres pragt. Det er helt sikkert sundt at opleve skønheden i planter og blomster. De kræver selvfølgelig vand, og man kan lave et smart vandingssystem med slanger. 

Du kan købe industri slanger i metervis hos Fontenay A/S. Virksomheden er specialiseret i netop slanger og samlinger og andre løsdele, og har et lager med mere end 30.00 enheder, så du kan helt sikkert finde noget, der kan bruges til dit private vandingsanlæg. På deres hjemmeside kan du finde en stor del af det enorme sortiment, og du kan søge hjælp, hvis der er noget du ikke finder. Det dygtige personale kan helt sikkert rådgive dig, så du får den bedst mulige løsning. 

Bidro aflang Ledflex

En erfaren virksomhed 

Fontenay er en virksomhed med årelang erfaring med slanger og løsdele til industrien. Slamsugere, tankvogne og skibe forsynes ofte med udstyr skaffet hos denne virksomhed, der yder en formidabel service for deres kunder. Intet er for stort eller småt. Der findes altid en løsning, hvis man søger hjælp hos denne virksomhed. Dedikeret personale står altid klar til at hjælpe. 

Når industri slanger skal leveres til kunderne, bliver de altid testet og prøvet, så kunden kan være sikker på at modtage et produkt, der fungerer optimalt. Det er vigtigt at tingene, der langes over disken, er i bedst mulige stand, så kunderne trygt kan føle at her kan de altid henvende sig, hvir de oplever problemer med deres udstyr. 

Solidt funderet 

Med sin store erfaring og ekspertise er denne virksomhed en vigtig medspiller for store dele af dansk industri. Det giver god mening, for der er ofte spørgsmål, som kræver svar, hvis man driver en industriel virksomhed, hvor industri slanger indgår som en del af produktionsapperatet. At kunne henvende sig et sted, hvor så stor en viden og erfaring er samlet, giver en tryghed og effektivitet, som er efterspurgt i dansk erhvervsliv. 

Novasel - Perskindol

Det gør Fontenay til en meget vigtig aktør i industrien. Det er uomtvisteligt at virksomheden udfylder en plads, som er helt uundværlig for kunderne. De mange års erfaring gør kun virksomheden endnu stærkere og endnu mere tryg at handle med.  

Gode slanger i haven 

Også for haveejeren, der skal have et vandingssystem til at fungere, er denne virksomhed et trygt sted at henvende sig til. Der leveres altid i topkvalitet og den rådgivende del er ufatteligt nyttigt for hele kundekredsen. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe