Reducer varmeregningen med nye termoruder

termoruder

Der findes mange måder, hvorpå man kan reducere sit forbrug og regningerne som følger med. Et af de steder, hvor der virkelig kan være fordele i forhold til både økonomi, men også udbytte, er varmen i hjemmet. Det danske vinterhalvår, er ikke altid til at spøge med, og det kan derfor hurtigt blive koldt indendørs. Hvis boligen ikke er særligt godt isoleret, så har man balladen. For det første vil der være hundekoldt i hjemmet. For det andet, så kan det koste mange penge i varme. Men, hvad kan du selv gøre for at holde på varmen hjemme ved dig selv? Det kan du læse mere om her.

Vinduer og isolering

Hvis du døjer med at holde på varmen om vinteren i din bolig, så er det en rigtig god idé at kigge på vinduerne. Vinduer og døre, bliver slidte med tiden. Dette er blandt andet på grund at alt det slags vind og vejr som de skal stå model til igennem årene. Utætte vinduer, kan for eksempel give fugt indendørs, det kan trække og så kan varmen sive direkte ud. Er dette tilfældet for dig og din bolig, så er det måske på tide at få dem skiftet ud med termoruder.

Bidro aflang Ledflex

Termoruder og de mange fordele

Disse slags ruder til vinduer, kan fås i mage slags. De helt almindelige termoruder består af to lag. Mellem disse to lag finder man et slags hul, som faktisk er fyldt med en luft eller en gas som isolerer. Man kan eksempelvis finde lydisolerende termoruder. Disse ruder er gode til, hvis man bor et sted, hvor der er meget larm. Er du i tvivl om, hvilke slags vinduer du skal have til din bolig, så kan du få hjælp af Det Klare Udsyn.

De gode varme-råd

Det er ikke kun vinduerne og ruderne, som er med til at holde boligen varm. I vinterhalvåret, kan det altså blive noget så køligt både inde og ude, og derfor kan det være relevant at vide lidt om, hvordan man holder på varmen. Har du radiatorer derhjemme, så bør du sætte alle boligen radiatorer på den samme temperatur. På den måde, kan du holde en jævn temperatur i hele boligen, i stedet for at have et meget varmt rum, og så et rigtigt koldt rum.

Det er ikke alle som er lige tilfredse med at sove i et varmt rum, derfor kan du med fordel holde døren lukket til det rum, hvor du sover i. Et andet godt tip er at sørge for at der ikke står store møbler foran radiatorerne. Lav plads så varmen kan komme rundt. Husk også, at selvom det kan føles koldt, så er det enormt vigtigt at lufte ud. Hver eneste dag. Luft gerne ud flere gange dagligt af små omgange.

Novasel - Perskindol

Der findes mange gode råd til, hvordan man kan holde varmen i hjemmet, dog er det vigtigt at være opmærksom på, om der rent faktisk er noget med isoleringen. Hvis du synes, at boligen mister varme lynhurtigt, eller der er meget fugtigt, så bør du få en til at kigge på det.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe