Sådan skaber du en bolig med stil

bolig med stil

En bolig med stil kan være rigtig mange ting. Ofte er det en balancegang mellem de trends, som ses i tiden, og den personlige indretning. 

Nordisk stil

Hvis din indretning af boligen tager udgangspunkt i den nordiske stil, så går du aldrig galt i byen, for det er utroligt stilrent og nemt at gå til. Mærket Hübsh Interiør har et bredt udvalg af møbler i dansk og nordisk design, som er fremstillet i naturmaterialer, som egetræ og glas, og har en minimalistisk stil – her kan du se produkterne. En nordisk indretning er en af de trends, som er nemme at gå til, da det meste passer sammen med møbler i nordisk stil, fordi de ofte er lavet i jordnære farver. Samtidig er formsproget meget simpelt og minimalistisk, hvilket er en god basis for at indrette en bolig med hygge og kunstgenstande. Dine personlige ejendele kommer til sin ret, hvilket også er en af de trends, som er oppe i tiden.

Bidro aflang Ledflex

Personlig indretning

Jo mere personlighed du kan vise gennem indretning af boligen, jo bedre. Personlighed skaber nærvær og hygge, og er blevet en af de trends, som skinner allermest igennem. Det kan vises på mange måder i en bolig, hvilke personer, som bor der, og en af måderne er med farver. Farver er utroligt udtryksfulde og fortæller lynhurtigt hvilken stemning, boligen sætter rammerne for. Bliver der brugt meget klare og skarpe farver, så skabes der et legende univers, og hvis man bruger mere mørke farver, så skabes der hygge og en  hule-fornemmelse. Det kommer meget an på, hvad man bedst selv kan lide, og man kan også vælge at skifte stemning fra rum til rum. En anden måde at få personlighed frem i en indretning, er ved at dekorere med personlige genstande, som arvestykker eller hjemmelavet keramik, som ingen andre har, hvilket skaber en stemning af hygge og varme.

Skinnende sølv

En af de mere specifikke trends, indenfor indretning af boligen, er genstande i skinnende sølv. Det kan være lamper, lysestager, skåle, greb og meget andet. Så vil du være med på tidens trends, så er det en fin måde at gøre det på en diskret måde, så der stadig er plads til hygge og personlighed i boligen. Ellers kan der hurtigt gå hen at blive for meget “bolig magasin” i udtrykket. Det vil altid være en balancegang mellem at følge tidens trends, uden at gå på kompromis med den stil, som man allerbedst selv kan lide, at omgive sig med.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe