Sæt en skydedør op vej udgangen til terrassen

terrasse

Vi elsker vores hjem. Huset og haven er begge dele af et paradis vi skaber for os selv og hinanden. Vi elsker at indrette os, så hjemmet bliver både pænt og praktisk. Mange holder af de moderne praktiske rene flade og et minimalistisk udtryk i boligen. Gulve og vægge er så vidt muligt hold i enkle farver, og er lette at komme til at gøre rent. Man vil gerne have plads og luft. Her kan døre være svære. Der er ikke noget, der kræver så meget plads som en almindelig åben dør. 

Skydedøre bliver derfor oftere og oftere brugt til at løse det problem. En åben skydedør fylder ingenting, for den forsvinder bare ind i væggen. Dette giver nogle helt nye muligheder for indretning af hjemmet, samtidigt med at hjemmet bliver langt nemmere at komme rundt i. Man skal ikke længere i samme grad gøre plads til at døre kan åbnes, hvis man bruger skydedøre. Man kan frit vandre ned ad gange, uden at risikere at få en dør i hovedet, fordi nogen kommer ud fra et af de tilstødende lokaler. 

Bidro aflang Ledflex

Kom let ud i haven 

Stryg skydedøren til siden og træd lige ud i dit eget og familiens lille stykke natur. Også her er det en kæmpe fordel, at døren ikke fylder noget, når den åbnes. Og vigtigere endnu: En skydedør smækker ikke, når der kommer gennemtræk. Dette er en kæmpe fordel ved at have skydedør ud til for eksempel terrassen. Man behøver ikke at sætte døre fast med en krog, for at den ikke skæl smække i med et brag på grund af vinden. 

Skønheden ved skydedøre er, at de ikke kan ses. De forsvinder bar ind i væggen. En almindelig dør skal åbnes op, enten indad eller ud ad. Det kræver en helt utrolig masse plads, som man kan spare ved at skifte til en skydedør. Det er smart og enkelt og så ser det virkelig godt ud. 

Skydedør ved terrassen 

Ved terrassen vil man ofte gerne have en stor åbning, så der kan komme masser af frisk luft ind, og der er maser af plads til gennemgang. Her er en skydedør helt oplagt. Igen sparer man plads., og samtidigt kan man lave en virkelig bred og lækker åbning fra huset og ud til terrassen. Det giver lys og luft og rummelighed, og så ser det endda rigtig pænt ud. 

Novasel - Perskindol

Et hjem med stil 

Der er mange fordele ved at indrette sit hjem, så det er både praktisk og pænt. Det er lettere at holde orden og gøre rent. Og så giver enkelheden en ro i udtrykket, som er meget behagelig at opholde sig i. Og det er jo vigtigt, for det er jo os, der skal leve i det. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe