Vælg en smart ventilator hos Av-Cables.dk

ventilator

Annonce

Vi kender alle til de varmeste sommernætter, hvor vi ikke kan andet end at vende og dreje os til solen igen står op og begynder at varme hjemmet op på ny. Det er noget der kan få enhver slået ud af kurs, hvis varmen stiger os til hovedet og det kan derfor give rigtig god mening at være forberedt på den næste hedebølge.

Bidro aflang Ledflex

Undgå hedeslag med den rigtige ventilator

I Danmark kan vejret skifte voldsomt fra den ene uge til den anden. Det kan derfor være svært selv for de nye hjem med et klimaanlæg at følge med til de store temperaturskift der kan opleves. Når et moderne hjem med et moderne system bliver udsat for pludselige skift, så vil man opleve at det tager en dag eller to, før at regulatoren har fået systemet til at fælge med.

Sørg for at undgå hedeslag når varmen for alvor kommer til os, ved at lade være med at stole blindt på dit ellers så smarte system der er i dit moderne hjem. Gå i stedet all in og find dig den helt rigtige ventilator til dit hjem og gør det inden at hedebølgen rammer, så du kan være sikker på at få den helt optimale rumtemperatur med det samme.

Ventilatorer der passer til ethvert behov

Det er en dårlig idé at gamble med sin nattesøvn, for uden søvnen fungerer vores hjerner bare ikke helt så godt. Du kan derfor hurtigt opleve at ramle ind i en dårlig spiral med søvnløse nætter og uoplagte dagtimer og sådanne spiraler kræver en masse ekstra energi at bryde ud af igen.

Novasel - Perskindol

Når du skal finde den perfekte ventilator, behøver der ikke at være tale om kæmpe airconditionanlæg, for faktisk kan du også nogle gange klare dig med mindre. De mest normale er de helt almindelige ventilatorer med den klassiske propel der svinger rundt og giver en dejlig brise i det lille hjem.

Der findes et hav af de helt klassiske ventilatorer og der er ingen størrelser eller former der er mere rigtige end andre. Skal du f.eks. bare have noget frisk luft ved dit computerbord, så kan den fikse lille bordventilator sagtens klare jobbet for dig, mens du med fordel kan vælge en ventilator der står på gulvet i soveværelset, hvis det er hele rummet der skal have frisk luft.

Husk de kære husdyr i sommervarmen

Hvis du har husdyr, så er det desuden vigtigt at huske på at hvis du er ved at gå til af varme, så er dit husdyr også ved at gå til. Du bør derfor se efter en mulighed der også kan gavne dit dyr. Vær dog opmærksom på om dit husdyr kan tåle træk og store temperaturforskelle, for så er det vigtigt at se på hvor placeringen af din ventilator skal være og du bør også overveje om den skal køre hele tiden eller om det kun er når solen står højest igennem vinduerne.

Der er altså ventilatorer til enhver -også til dem der ønsker at ventilatoren kan tilsluttes til computerens USB-stik, så den er let at tage med på farten til f.eks. den lange togtur eller lignende.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe