Beskyt din familie mod akut tandpine

tandpine

Annonce

At have tandpine kan være den mest smertefulde pine af dem alle og hvis man først havner i en slem tandpine, så kan man være klar over hvad akut tandlægehjælp vil gøre gavn for.

Bidro aflang Ledflex

Når du først er havnet i en vældig tandpine

Hvis man aldrig har oplevet en tandpine af den værste slags, så kan man have svært ved at forstå, at man ikke bare kan vente til den næste ledige tid, dukker op hos tandlægen. Det kræver dog kun én gang at havne i den situation, før man for alvor har forstået at det kan være nødvendigt med en akut tandlæge for at kunne holde noget som helst ud.

Når først behovet for en akut tandlæge opstår, så kan det være en god ting, hvis ikke man for første gang står i situationen at man skal til at finde en løsning på pinen. Alene det at være i sådanne smerter kan være overvældende nok. Derfor bør man altid sikre sig, hvor der er mulighed for at komme afsted med det samme, hvis pinen er indtruffet.

Kend til dine muligheder for akut behandling før skaden sker

Når du kigger på dit sundhedskort, ser du alle de oplysninger du skal bruge når du skal til den almindelige læge og du har samtidig også telefonnummeret til lægevagten, hvis du akut bliver ramt af sygdom. Det er rigtig smart at have oplysningerne her, for at man ikke skal til at søge dem frem når først skaderne er sket og det er lidt den samme situation med akut tandlæge -sørg for at have oplysningerne på plads før skaden sker.

Novasel - Perskindol

Der er flere tandlæger der tilbyder akut tandlægehjælp, men det er ikke alle der egentlig er villige til at lade de akutte tilfælde komme først for, hvis dagsprogrammet er presset rigeligt i forvejen. Hos Tandlægerne i Parken sørger du for at beskytte din familie bedst mod akut tandpine, fordi du ved at der prioriteres at håndtere akutte tilfælde først.

Om der er tale om behov for at komme først kan være svært at vurdere for nogle, mens det for andre slet ikke kan være et tvivlsspørgsmål. Derfor er det tydeliggjort på hjemmesiden, hvad der kendetegnes som et akut tilfælde.

Akut tandlægehjælp tilbydes når der er akut tandpine eller sket et traume

Det kan være at der er tale om den frygtede tandpine, der pludselig dukker op og på den måde er en akut tandpine. Har du haft en smule ondt i noget tid, bør du bestille en tid hos din tandlæge med det samme noget virker til ikke at være som det skal være. På denne måde kan du undgå at havne i akutte tilfælde.

Der kan også være tale om at der er akut behov for tandlægehjælp i forbindelse med tandtraumer. Et traume er som regel pludselig opståede skader som f.eks. at der er blevet slået en tand ud eller lignende tilfælde. Dette kan som regel ikke være noget du på forhånd har kunne gøre noget ved.

Uanset om du har en almindelig tandlægetid eller om der er tale om et akut behov, så tillægges der her intet ekstra gebyr for at komme først for, hvilket for nogle kan være en årsag til at bide unødig smerte i sig i længere tid.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe