Drømmer du om hotelstemning i soveværelset?

soveværelse
håndstøvsuger

Det er fantastisk at kunne forvandle et helt almindeligt soveværelse til et lækkert hotelværelse, og det er der naturligt nok mange, der drømmer om. Her skal vi kigge lidt nærmere på, hvilke elementer du skal fokusere på, hvis du gerne vil forvandle dit soveværelse til et lækkert hotelværelse med den helt rette, afslappede hotelstemning.  

Hvad er luksus? 

Når man taler om hotelstemning, så er der selvfølgelig tale om en stemning fra en helt bestemt type hoteller, nemlig luksushoteller. Luksushoteller har en helt særlig stemning, som man med fordel kan genskabe derhjemme, med de helt rigtige elementer.  

Bidro aflang Ledflex

Luksus er en følelse af at der er styr på det hele, at alt har en plads, og at der er plads og overskud i et rum, til elementer, der udelukkende er stemningsskabende og behagelige. I hotelværelser kommer dette som regel til udtryk gennem friske blomster, smukke tekstiler og lækre puder, kvalitetsmøbler og god garderobeorganisering.  

Dette er alle ting, som du nemt kan genskabe derhjemme, men det kræver lidt arbejde og overblik. En essentiel del af et flot hotelværelse, er nemlig at der er en god sammenhæng i stilen på soveværelset. Der er en stil, en rød tråd med elementer, der går igen, enten i farvetema eller i teksturer, eller i begge dele. Derfor har man flere muligheder, når man skal finde sin hotelstil til soveværelset, men der er en ting, man ikke kommer udenom.  

Invester i kvalitetsmøbler  

For at få den helt rette hotelstemning i soveværelset, skal man investere i kvalitetsmøbler. Hvis du har brug for hjælp til finansiering, klik og find lån til forbrug her. Kvalitetsmøbler holder i lang tid, giver god komfort og er godt designet, så de ser flotte ud og giver en lækker og luksuriøse stemning i soveværelset. Derfor er det kvalitetsmøbler du skal fokusere på som det første, når du skal indrette dit soveværelse som et lækkert hotelværelse. Find en stil du gerne vil gå efter, og køb kvalitetsmøbler, der passer perfekt ind i det samlede helhedsbillede.  

Novasel - Perskindol

Invester i kvalitetstekstiler 

Det er ikke kun møbler man skal fokusere på at investere i, når man skal indrette et lækkert soveværelse, men også tekstiler. Hvilke tekstiler du vælger, har nemlig meget at sige for det samlede udtryk, og hvis du går for mere luksuriøse tekstiler, vil det give den stemning du er på jagt efter. Det kan for eksempel være gennem tunge velourgardiner, eller lækkert sengetøj i egyptisk bomuld, et sengetæppe i silke og flotte puder. Her kan du også sætte det farvetema du gerne vil have i dit soveværelse.  

Mulighederne er mange, men med få og forholdsvis enkle greb, kan du forvandle dit soveværelse til et lækkert hotelsoveværelse. Det er dog en god ide at investere i kvalitet, når det kommer til møbler og tekstiler, for at give værelset den luksuriøse sammenhæng, du er ude efter. Du kan også investere i en type duftlys eller rumparfume, der kan være ‘din duft’ til soveværelset, og som du forbinder med afslapning og sengetid. Det giver også et luksuriøst præg, i tillæg til friske blomster hver uge.  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe