En skrue der forhindrer bevægelser mellem to dele

skruesæt
(Sponsoreret indhold)

En skrue der forhindrer bevægelser mellem to dele

Det kan godt være nødvendigt at benytte en skrue til at fastgøre et objekt inden i et andet objekt, da det ellers kan have konsekvenser. Der kan være mange grunde til, at det er en god idé. Det er under alle omstændigheder godt at sikre sig mod ødelæggelser, da det kan koste mange penge, hvis man skal have nogen ud for at fikse det ødelagte. Når man skal finde en skrue, som egner sig godt til at fastgøre et objekt inden i et andet objekt, er pinoler gode.

Renlighed er vigtigt

Pinoler er skruer, der bruges til at forhindre bevægelser mellem to dele. Hvis man skal bruge pioner i hovedspindlen og i pinoldokkens rør, er det vigtigt, at det er rent. Snavs eller blot en lille spån eller grat kan gøre, at pinolen ikke løber. Det vil resultere i, at der vil være meget arbejde efterfølgende. Derfor er det også en god idé at få det renset. Rensningen kan ske med en ren klud og en træpind, men der må ikke være store omdrejninger, da det kan medføre ulykkestilfælde. Pinoler kan være lavet helt i værkstøjsstål eller forsynet med påloddet spids.

Bidro aflang Ledflex

Undersøg dine behov

Når man skal arbejde med pinoler, er det vigtigt, at det bliver undersøgt for eventuelle grater. Rengøring er vigtigt. Grater kan godt fjernes, men det skal gøres forsigtigt med en lille hvæssesten. Med pinolskurer angår, findes der et hav af forskellige typer, som har hvert sit formål. Der findes flad spids, ingen særlig spids, men blot skåret vinkelretover, afrundet spids, konisk spids, kop spids og mange andre typer. Det er derfor vigtigt, at du ved, hvad du skal bruge, da der er mange typer at vælge mellem, som har hvert sit formål. Undersøg nærmere hvilken slags du skal anvende, så du får den rigtige.

Har du brug for en skrue der forhindrer bevægelser mellem to dele kan du se mere her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe