Få et bedre indeklima

indeklima
håndstøvsuger

Et godt indeklima er rigtig vigtigt. Vi opholder os hjemme over halvdelen af døgnets 24 timer og vores indeklima har stor betydning for vores helbred. Det er vigtigt at få luftet ud ofte, for at få noget frisk luft. Men når vinterens kolde vinde sniger sig ind igennem de åbne vinduer og får hårene til at rejse sig, har man mest lyst til at lukke dem igen. Men det er nu et problem du godt kan sige farvel til.

Udluftning er et af hovedpunkterne for at skabe et godt og sundt indeklima. Men når man rammer årets kolde måneder, kan der gå flere dage, uger, hvor man ikke får luftet ordentligt ud. Med en varmepumpe, slipper du for at skulle åbne vinduerne hver dag for at skabe en god udluftning. Nu kan du nemlig få frisk luft uden du behøver at gå på kompromis med temperaturen. Desuden er det også en effektiv og billig løsning.

Bidro aflang Ledflex

Indeklimaets vigtighed

Vi bruger alle det meste af vores tid indenfor. Det er derfor vigtigt at det klima vi opholder os i er sundt. Det betyder blandt andet, at man skal undgå, at det bliver for fugtigt indenfor. Det kan for eksempel være på grund af tøj der hænger til tørre, varme bade eller opvask og så videre. Så er det vigtigt at luften skiftes ud, ikke mindst fordi det kan have langvarige konsekvenser som skimmelsvamp.

Desuden kan et dårligt indeklima også påvirke dig på måder du måske ikke helt har overvejet. Det kan blandt andet være med til at forværre sygdom, årsag til træthed, hovedpine, irritation næse og øjne og meget mere. Det er derfor indeklimaet er så vigtigt og noget du bestemt bør lægge fokus på.

Arbejd mod et sundere indeklima

Det er en god idé at gøre de klassiske ting, som ikke at ryge indenfor, undgå få mange kemikalier og gå efter ting, der er miljømærket når du tilføjer nye ting til din bolig. Udluftning er også en af de meget vigtigste ting, og specielt når det er koldt udenfor eller når det regner, ender vinduerne ofte lukket længere tid end de burde. En god idé kunne være at anskaffe sig en varmepumpe. Det er en nem måde at klare den daglige udluftning på og stadig beholde den behagelige temperatur.

Novasel - Perskindol

En guide til de bedste varmepumper

Få et godt overblik over hvorfor du bør anskaffe dig en varmepumpe, og find en der passer til dig og dine behov. Det er en god bæredygtig løsning på det dårlige indeklima og en god måde at spare penge på. Læs mere omkring de forskellige modeller, hvilke typer pumper der findes, og find den optimale guide til din næste varmepumpe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe