Fremtiden er kommet: Test af robotstøvsugere

robotstøvsuger

Annonce

Er du også træt af at bruge tid på at gå rundt i hele huset med en støvsuger i hælene? Så er der heldigvis hjælp at hente. Nu kan man nemlig købe en robotstøvsuger. På den måde kan man slippe for at bruge sin dyrebare tid på støvsugning. Men hvilken robotstøvsuger skal man vælge? Der er et stort udvalg, derfor kan man til fordel finde en test af robotstøvsugere.

Bidro aflang Ledflex

En god test af robotstøvsugere finder man på bedsttest.dk. Her kan man blive klogere på forskellige robotstøvsugere og de forskellige modeller samt priser. Der findes mange andre ting, man kan bruge sin tid på end at støvsuge. Robotstøvsugeren gør det kedelige job, og i stedet er der tid til at for eksempel lave god mad eller smide sig i sofaen.

Et stort udvalg af robotstøvsugere

Der findes mange forskellige slags robotstøvsugere. Uanset behov findes der derfor en robotstøvsuger, der passer til ethvert behov. Har man gulve fyldt med tæpper, hårdt træ eller er det gulvet på arbejdspladsen, findes der særlige robotstøvsugere, der opfylder hvert af disse behov. Det skal være nemt at handle online. Derfor kan man til fordel læse en test.

Teknologien er nået langt. Derfor har de mange robotstøvsugere en lang række smarte funktioner. Nogle støvsugere kan tømmes automatisk. Så bliver det da ikke meget nemmere. Prisen for robotstøvsugere varierer rigtig meget. Det gør de alt efter funktionsevne. Gennem årenes løb er de fleste støvsugers navigationsevner forbedret en hel del. De er blevet lettere at bruge.

Novasel - Perskindol

Vælg din robotstøvsuger

Man kan blandt andet læse mere om Roborock S5 Max. Det er i mange tilfælde et oplagt valg af robotstøvsuger. Den kan bruges med en app. Derfor kan støvsugeren let styres fra lang afstand. Appen er desuden blevet opdateret. Derfor er den meget lettere at bruge. Den har mange smarte funktioner. For ekstempel kan den selv finde problemer. Dens batteri holder i hele 180 minutter.

Ofte tror mange med robotstøvsugere, at noget er gået i stykker i den. Måske tror man ikke den virker. Dog er løsningen ofte, at skraldespanden skal tømmes. Det er på samme måde som med en almindelig støvsuger. Dog findes der nu robotstøvsugere på markedet, som har en selvtømningsfunktion. Producenterne Shark og Ecovacs udvikler produkter med denne funktion.

iRobot Roomba S9+

Vil man i den helt dyre ende og ikke vil gå ned på det bedste af det bedste, kan man læse mere om iRobot Roomba S9+. Denne robotstøvsuger er besidder af nogle af de bedste navigationsfunktioner. Der er i denne støvsuger indbygget en 3D-sensor. Denne scanner gulvet omkring 25 gange i sekundet. Derfor undgår man, at den sætter sig fast i kanter og lignende.

Er man mere til robotstøvsugere i den billige ende, kan man stadig godt være med. iRobot Roomba 675. Denne støvsuger er ikke særligt høj. Derfor kommer den let under skabe. Levetid i batteri er god. Den kan selv navigere rundt i rummet meget let. Derfor skal man ikke være bange for, at den sætter sig fast de forkerte steder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe