Genopdag elkedlen med nye farver

elkedel

Annonce

Hvis du er en af de mange der ikke har en Quooker i dit liv, er det rart at vide at du stadigvæk kan få kogt vand, uden at gå på kompromis med stil. Du behøver ikke at have en grim elkedel stående.

Bidro aflang Ledflex

En elkedel har førhen ikke været særlig inspirerende at kigge på. Alle kender den hvide blege kedel, som pynter mest når den er pakket væk, og hvis du går meget op i stil og indretning, kan den være en svær kamel at sluge i dit køkken.

Stil og funktionalitet i retro design

Vintagedesignede elkedler med runde former, cremede dusede farver vinder frem. The og kaffe-ritualet føles nærmest lidt bedre at tage hul på, når designet er flottere.

Der er bare noget over retro looket, som gør en elkedel flottere at se på.

Novasel - Perskindol

“Det er klart og tydeligt at se, at elkedler i retrodesign er lige nu meget mere populære. Vi ser i vores salgstal at folk vælger at bruge 50-100 kr ekstra på at få en lidt flottere elkedel, men der er dog stadigvæk dem som bare leder efter det billigste på markedet” – Simon, Produktekspert hos avXperten.

I et sponsoreret samarbejde med avXperten bringes denne artikel og vi har set på nogle af de smukkeste elkedler i deres udvalg.

Hvis du er til stål-designet, som især passer rigtig godt ind i kontormiljøer, maskuline udtryk eller et mere industrielt look, kan vi anbefale at kigge på enten den fra Emerio på 1,7 liter med 7 temperaturindstillinger (1.) eller den helt billige model fra Omega i rustfrit stål og med beige håndtag. (2.)

Bliv inspireret med en flottere elkedel

elkedel

Hvis du vil med på bølgen med de mere retrodesignede elkedler er der især 3 elkedler vi synes, som springer i øjnene.

Den røde Ariete 2854 Moderna elkedel (3.) ligner noget fra gammel tid, som virkelig giver en statement omkring at stå ved sit design. Den springer i øjnene og er ikke lavet til at blive gemt væk.

Dernæst har vi den cremefarvede retroelkedel fra Champion (4.) – den Pink soft-touch elkedel fra nedis, som fås i flere farver (5.) – og sidst, men bestemt ikke mindst, Ariete’s vintage elkedel, som også kan fås i flere farver (6.)

Dette er dog blot et udvalg af de mange designs og indtryk du kan skabe. Det er også blot for at vise at en elkedel behøver ikke være noget der skal gemmes væk, men sagtens kan stå fremme på hjørnet i køkkenet, som en del af designet.

Købere vælger både design og funktionalitet

“Hvis man kigger i vores salgstal, så er det helt klart domineret af retrolook, men også funktionalitet. Design ligger tydeligvis øverst på ønskelisten, men dernæst kommer mange af de elkedler som har temperaturindstillinger, vi har lært at især the-drikkere ønsker en specifik temperatur på deres vand” – Udtaler Simon

Er du blevet inspireret? Du kan se flere flotte designs og billige elkedler her, hos avXperten.

Du behøver altså ikke at bruge en mindre formue på en indbygget vandkoger, for at bo i et flot køkken og på samme tid kunne nyde en god kop the.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe