Gør din indretning enkel og stilren uden at det bliver kedeligt

Indretning
Sponsoreret indhold.

Sådan kan du indrette enkelt og stilrent uden at det bliver kedeligt

Hvis du er mere til de enkle detaljer i din indretning og den elegante stilrenhed som dette kan medvirke i, så ved du nok også godt, at det kan være en svær balancegang mellem at opnå netop dette fremfor, at det i virkeligheden blot er kedeligt. Her er derfor nogle idéer til, hvordan du måske kan ramme denne balance.

Brug råmaterialer i din indretning

Noget der for alvor kan afspejle det enkle og simple er ved brug af de helt rå materialer, der har modtaget minimal behandling. Altså måske massive træelementer eller forskellige slags sten og beton. Og samtidig med, at det er utroligt simpelt, så bibringer det også en masse interessante naturmønstre og teksturer, som derpå tager fra det kedelige potentiale. Du kan både bruge disse elementer i de fundamentale elementer i hjemmet. Måske i gulvet eller i væggene. Det kan også nemt bruges som et bordpladetema i køkkenet og på badeværelset for en form for rød tråd. Den røde tråd, og måske gerne en stærk en, kan også være et stærkt værktøj for dig, der ønsker at indrette diskret og simpelt uden at det bliver alt for spartansk.

Bidro aflang Ledflex

Det kan også bringes frem gennem forskellige dekorative arrangementer. Måske nogle krukker i råmateriale kan gøre et enkelt og elegant stykke indretning. Sådanne krukker kan du blandt andet finde på følgende hjemmeside https://www.muubs.com/da/kategorier/boligtilbehoer/krukker/.

Gør de funktionelle ting nydelige

Et andet initiativ du også kan gøre, kan være at sammenkæde de funktionelle nødvendigheder du må have i dit hjem med de dekorative. For eksempel kan kaffemaskinen retteligt valgt, også udgøre et dekorativt element, frem for kun et praktisk. Det samme gælder for alle de andre møbler. F.eks. som sofa, spisebord og des lige, men det er måske mere oplagt. På den måde kan du altså have behov for færre pyntegenstande, der udelukkende har det dekorative formål, for at gøre rummene interessante.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe