Hvad er vigtigt ved køb af slagboremaskine?

Hvad er vigtigt ved køb af slagboremaskine?
(Sponsoreret indhold)

Hvad er vigtigt ved køb af slagboremaskine?

Har du planer om at købe en slagboremaskine? I så fald vil du naturligvis gerne sikre, at du finder den rette. Det er dog ikke helt så let, som det kan virke til at være. Der er nemlig rigtig mange forskellige modeller at vælge mellem.

Når du går på jagt efter din nye slagboremaskine, er der flere forskellige ting, der skal være i fokus. Er det første gang, du køber en sådan maskine, er det dog ikke sikkert, at du ved, hvad du skal fokusere på. Det kan du dog blive klogere på herunder.

Bidro aflang Ledflex

Omskifter

Det er vigtigt, at du sørger for at vælge en slagboremaskine med en omskifter. Du skal nemlig nemt kunne slå slagfunktionen fra, så du også kan bruge den til andre formål. Dermed undgår du at skulle investere i en bore-/skruemaskine ved siden af.

Af denne grund vil du også opleve, at de fleste modeller, der bliver kåret som nogle af de bedste slagboremaskiner 2022, har en simpel, men effektiv omskifter. Når du går på jagt efter din maskine, er det derfor en god idé, at du sørger for at have fokus på dette.

Borepatron

Det er også vigtigt, at du har fokus på borepatronen. Den skal nemlig have en størrelse, der tillader dig at bruge de bor, du gerne vil bruge. Hvis du har planer om at skulle bore relativt store huller, rådes du til at gå efter en slagboremaskine med en borepatron, der måler 13 mm.

Novasel - Perskindol

Selvom du ikke tænker, at du kan få brug for det, kan det som regel godt betale sig at vælge en sådan model. Ved at gøre dette, er du nemlig sikker på, at du kan bruge alle bor. Det sikrer også, at du vil kunne bruge de bor, som du har i forvejen.

Dybdestop

Hvis du før har prøvet at bore med en boremaskine, der ikke har dybdestop, så ved du, at det kan være svært at stoppe ved den ønskede dybde. For at undgå, at du ender med at stå i en sådan situation, skal du købe en maskine med dybdestop.

I dag er der flere og flere modeller, der bliver udstyret med dette. Derfor er det naturligvis ikke umuligt at finde en model, der både har dybdestop og lever op til dine øvrige krav. Vær dog opmærksom på, at det er en funktion, der ofte kræver, at du betaler for den.

Batterilevetid

Det er naturligvis ikke alle slagboremaskiner, der er udstyret med et batteri. Derfor skal du gøre op med dig selv, om du vil have en maskine med batteri eller ej. Det ender de fleste dog med at vælge, da det naturligvis giver en højere grad af bevægelighed.

Beslutter du dig for, at du vil have en model med batteri, rådes du også til at holde øje med batterilevetiden. Det er nemlig langt fra alle modeller, der kan bryste sig af en lang batterilevetid. Overvej desuden også at købe to batterier, så du altid har et batteri, der er opladet.

Hvad er vigtigt ved køb af slagboremaskine? Få vejledning i teksten.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe