Inspiration til udskiftning af dine gamle stegepander

stegepande - få inspiration til udskiftning af gamle stegepander

Er du ligesom mange andre ved at være træt af at bruge de samme gamle stegepander, du har haft i mange år og altid brokker dig over at bruge? Så læs med her og få lidt inspiration til, hvad du kan gøre dig af overvejelser, når du skal udskifte dem.

Non-stick stegepander er det nye sort

stegepande - få inspiration til udskiftning af gamle stegepander

Hvis du gerne vil følge med tiden og de mange gode og nye kvalitetsopfindelser indenfor køkkengrej, skal du helt klart skifte dine gamle pander ud med non-stick pander, som du f.eks. kan få hos Onyx Cookware. Non-stick pander er blevet enormt populære de seneste år i takt med, at man er blevet mere opmærksom på at skabe langtidsholdbare kvalitetpander. Det ligger i ordet, at maden ikke klister sig fast til panden, og det har altså flere fordele. For det første gør det tilberedningen af måltidet nemmere, fordi du ikke skal tænke over, om maden nu igen sidder fast på den lidt slidte pande. For det andet gør det rengøringen af panden en del lettere, da du ikke skal stå og skrubbe pandens overflade i ét væk, indtil de små madrester og fedtstof er forsvundet – og mange non-stick pander kan endda tåle opvasker, så det bliver jo næsten ikke bedre.

Bidro aflang Ledflex

En anden fordel ved at købe en non-stick pande er, at de fleste faktisk passer til mange forskellige komfurtyper, så du kommer ikke ud i en situation, hvor du køber en pande, som du i sidste ende slet ikke kan bruge, fordi dit komfur ikke passer til.

Aflevér stegepanden på genbrug

Det er blevet rigtig populært for mange – især unge – at gå på genbrug for at finde diverse køkkenredskaber til deres nye boliger. Derfor kan du med rigtig god samvittighed, når du udskifter dine gamle stegepander, aflevere dem på genbrug og give dem nyt liv i et andet dejligt køkken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe