Kryptokonger – de blev millionærer med krypto

Kryptokonger - de er blevet millionærer på krypto

Kryptokonger - de er blevet millionærer på krypto
Source: pixabay.com

Kryptokonger – de blev millionærer med krypto

De fleste har sikkert hørt historier om rige mennesker, der blev endnu rigere af at handle med Bitcoin og andre kryptovalutaer. Der er dog også helt almindelige mennesker, der bliver rige på denne måde. Her sætter vi fokus på fem ukendte og helt almindelige mennesker, som nu er millionærer takket være driftige investeringer i det digitale univers.

1: Glauber Contessoto

Glauber Contessoto er også kendt som Slumdog Millionaire og hans historie er den slags, der tiltrækker folk til krypto. Contessoto kommer fra fattige kår. Hans familie flyttede fra Brasilien til Amerika for at prøve lykken. Han har senere fortalt, at hans opvækst var meget fattig. Før han blev millionær arbejde Contessoto i en musikforretning og har en kort periode også prøvet kræfter med aktiehandel.

Bidro aflang Ledflex

I begyndelsen af 2021 hørte Contessoto om den digitale valuta Doge og besluttede sig for at finde ud af mere. Han havde dog ingen penge at købe for. Derfor solgte han næsten alle sine aktier og lånte penge til at købe Dogecoin for i stedet. Kort efter sendte Elon Musks tweets priserne på himmelflugt og efter blot to måneder var Contessoto kryptomillionær. Er du nysgerrig på det samme, så køb bitcoin her.

2: Erik Finman

I 2010 var den 11-årige Erik Finman mere end almindeligt skoletræt. Han havde store drømme, men hans klasselærer mente ikke, den lille Erik ville blive til noget stort. En dag tog han med sin storebror til demonstration i Washington DC, hvor han så en mand med en Bitcoin t-shirt. Da han spurgte sin bror, hvad det var, svarede broren, at det ville være enden på Wall Street.

Hans nysgerrighed var vakt, og i 2011 investerede han 1000 dollars, han havde fået af sin bedstemor i Bitcoin, som på det tidspunkt stod i omkring 10 dollars. Vi ved alle, hvordan Bitcoin de sidste 10 år er skudt opad, og det gjorde Finman til kryptomillionær. Som 15-årig solgte han for 100.000 dollars Bitcoin og grundlagde en undervisningsplatform ved navn Botangle. Den solgte han efter et par år for 300 Bitcoin, hvilket øgede hans beholdning yderligere.

Novasel - Perskindol

3: Rachel Siegel

I dag er Rachel Siegel en velkendt figur i krypoverdenen. Hun er Bitcoinmillionær og grundlægger af Crypto Finally. Det er en platform som arbejder for masseindkoorporering af blockchainteknologien.

I 2017 arbejdede hun som vikar og levede under meget beskedne kår i en lille og mørk lejlighed i New York. Hendes liv tog dog en drejning, efter hun deltog i et afterparty til en kryptokonference.

Herefter besluttede Siegel sig for at sætte alle de penge, hun kunne undvære, når regningerne var betalt, i kryptovaluta. Der var blot tale om 25 dollars, men i tidens løb voksede hendes indestående og nærmede sig i februar 2022 et syvsifret beløb.

4: Kane Ellis

Kane Ellis er Bitcoinmillionær, men hans formue kommer ikke fra investering, for han tog en genvej og tjente sine penge ved mining. I 2011 droppede den 18-årige Ellis ud af high school og lærte om mining gennem sit IT-job. Mens han var ude på opgaver minede hans computer Bitcoin. I starten tjente han kun omkring fire Bitcoin om dagen, svarende til omkring otte dollars i timen, men Ellis forstod, hvor lukrativt det kunne blive i fremtiden, og det udviklede sig da også fantastisk for ham.

5: Tommy og James (efternavne er skjult af private årsager)

Her er vi ude i to brødre fra New York som gik fra næsten arbejdsløse til millionærer fra den ene dag til den anden.

I februar 2021 fortalte en ven Tommy og James om Shiba Inu, en kryptovaluta som en dag ville kunne blive en indbringende succes. Til at starte med lykkedes det brødrene at skrabe 200 dollars sammen og købe en portion Shiba Inu som på det tidspunkt kun var ganske lidt værd. Efter få uger var deres investering vokset med 300 procent og to måneder senere vågnede de op og var millionærer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe