Lækre og unikke møbler til hjemmet

gammel træstol på græsplæne

Er du træt af at åbne det ene boligmagasin efter det andet og se, hvordan alle hjemmene ligner hinanden? De store møbelhuse har ikke levet forgæves, og selvom de har mange flotte møbler, er der også bare en charme ved at have noget, man ikke lige finder ved naboen eller i de kataloger, der kommer i postkassen hver eneste måned. Med håndlavede møbler får du noget unikt, du ikke bare lige finder andre steder.

Få lækre og unikke møbler til hjemmet

En af de former for møbler, som mange er blevet glade for, er plankeborde. Et plankebord er rustikt og lækkert, og så er det enormt robust. Det er altså noget, du kan forvente at have i mange år fremover. Og som du forhåbentlig får stor glæde af. Med håndlavede møbler har du også indflydelse på udseendet. Ligesom du med stor sandsynlighed kan få det lavet i præcis de mål, du har brug for. Hvis du omvendt har et skønt bord, der trænger til en kærlig hånd, er der også restaurering af gamle møbler, som i mange tilfælde godt kan betale sig.

Bidro aflang Ledflex

Gør yt til nyt med få skridt

Et bord, der egentlig har været på vej på genbrugspladsen i mange måneder, kan måske sagtens bruges til noget andet end pejsebrænde. Med den rette behandling og finesse samt en smule kreativitet kan det sagtens gå hen og blive et lækkert møbel, du bliver glad for at sidde ved hver eneste dag til måltiderne sammen med familien. Gamle møbler kan også sagtens sammensættes med helt nye, så du får lidt forskellige kontraster ind i hjemmet. Det kan også betyde, at arvestykker eller familieklenodier, ingen helt har villet overtage men heller ikke nænnet at smide ud, pludselig kan få nyt liv og blive en del af indretningen igen, uden det bliver alt for tungt eller gammeldags, som man måske ellers føler, man risikerer.

Læs ovenfor om lækre og unikke møbler til hjemmet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe