Nem og fleksibel familieplanlægning med glastavler

glastavler

Annonce

Ugen er i gang. Der er mange ting at huske i en travl børnefamilie. Det ene barn går til fodbold. Det andet går til gymnastik. Måske er der også en tandlægeaftale, fordeling af husholdningsopgaver, hente/bringe-aftaler, kaffedates med venner og meget, meget mere.

Bidro aflang Ledflex

Glastavler er et superpraktisk redskab til at planlægge jeres uge. Brug en glastavle som ugekalender til at holde styr på alle aftaler og gøremål i ugens løb såsom madplan, legeaftaler, fritidsaktiviteter, hvem der henter og bringer, og hæng sedler op, som dine børn har med hjem fra skole eller børnehave.

Glastavler: Evighedskalender, der giver bedre overblik til børnefamilier

Ja, der kan være utroligt mange gøremål i løbet af en uge i børnefamilien Danmark.

En glastavle giver et fantastisk overblik. Med glastavlen som ugeplanner har familien også en meget fleksibel løsning. Du kan fx hver søndag viske alt ud, der ikke gælder for den efterfølgende uge. Derpå spørger du alle i familien, hvilke aftaler de har i løbet af ugen, og udfylder glastavlen for den kommende uge.

Novasel - Perskindol

Glastavler til hjemmet kan redde mange unødvendige hovedpiner og uenigheder om, hvem der skal hvad og hvornår.

Gør hverdagen synlig

Børn er nogle gange nødt til bare at følge med strømmen i familien. Men husker vi altid at få fortalt dem, hvilke aftaler de har? Det giver børn en god indre ro at opleve velkendte rutiner i en verden, der er i konstant forandring.

Derfor kan det måske også være en god idé, at de ved, hvad de skal og hvornår. Her er overvejelser, du med fordel kan gøre dig, når du skal vælge, hvilken glastavle din familie vil få mest gavn af:

  • Hvilke aftaler skal skrives derpå, for at hverdagen bliver tilstrækkeligt synlig for dit barn?
  • Er madplanen det vigtigste, der gør hverdagen let for jer?
  • Skal der være plads til en kolonne til hver person og hver dag?
  • Skal ugeplanneren være magnetisk?
  • Hvor vil du have glastavlen?
  • Og til sidst: Hvilken stil er du til? Træ, sort, hvidt, rødt glas? Runde eller spidse hjørner?

Glastavler på hjul – glastavler til væg – glastavler til bord

Alle udgaver af glastavler fås som regel i en magnetisk udgave, hvilket er pænt smart, når børnene kommer hjem med fødselsdagsinvitationer, sedler der skal udfyldes m.v. Men hvor i jeres hjem giver det så mest mening at have en ugekalender til familien?

Udover de åbenlyse praktiske muligheder, som glastavler giver børnefamilier, er der også stor fleksibilitet i udvalget af glastavletyper. Glastavler til væggen passer perfekt ind i det moderne køkken-alrum, hvor I får mulighed for kort at gennemgå dagen, mens I indtager morgenmaden.

Når I sidder ved bordet, vil I måske foretrække en glastavle til bordet. Den er mindre og vippet, så den er nem at skrive en hurtig note på, du ikke vil risikere at glemme. Den kan fx fungere som et nyttigt supplement til den store tavle. Måske er den kun børnenes tavle, hvor de kan se deres hverdag.

Måske har børnene endda deres helt egen glastavle på hjul. Glastavler på hjul er praktiske, fordi de kan flyttes rundt. Det vil børn synes er underholdende. Øverst kan børnenes hverdag være noteret. Og for at de får et fortroligt forhold til glastavlen på hjul, kan de få lov at skrive på nederste halvdel og notere det, som de finder vigtigt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe