Pool i haven – sådan gør du

pool

Annonce

Efter mange måneders ventetid er sommeren endelig lige rundt om hjørnet. Det er en fantastisk årstid med tid og mulighed for alle de sjove ting, man ikke kan om vinteren. Og med sommerferien, har du endnu mere tid til alle de ting der er at lave.

Bidro aflang Ledflex

Tid til sommer, sol og selvfølgelig en masse badning. Det er altid super sjovt at hygge i vandet sammen med familie og venner og bare lege rundt eller slappe af. Det er en perfekt aktivitet til alle aldre

Kan du heller ikke vente til sommer, sol og glade dage? Så gør dig klar til sommerens hede dage ved at læse mere om hvordan du får dig din helt egen fritstående pool. Her kan du lærer meget mere omkring, hvordan du finder den perfekte pool til dig og mange andre gode råd. Find blandt andet ud af hvordan du holder poolen ren, vedligeholder den og hvor meget klor der skal i for at opnå den korrekte balance.

Sommeren er på vej

Som dagene langsomt bliver længere og graderne efter hånden også begynder at stige, kan vi mærke at sommeren er på vej. Træerne er sprunget ud. Du kan nu vågne til lyden af skøn fuglesang lige uden for dit vindue. Du kan gemme striktrøjerne og varme frakker væk. Droppe halstørklæder og hue og i stedet nøjes med en tynd sommerjakke. Fordi nu er sommeren snart ankommet og forude venter lange dage og lune nætter. Det bliver en tid med masser af fest og farver fyldt med en masse sjov og ballade med venner, familie og alle dem man holder af.

Novasel - Perskindol

Tid til at hoppe i baljen

Det er når det er sommer og varmt, at man skal nyde heden mens den er der. Før man ved af det er sommeren nemlig slut og så går det mod det kølige efterår og vinter igen. Derfor er det vigtigt at få det optimale ud af sommeren og de dejlige varme dage mens de er der. Og den bedste måde at nyde varmen på er at hoppe en tur i vandet og slappe godt af. Nyd varmen i din helt egen fritstående pool i baghaven. Du slipper for den lange tur til stranden og for at få sand alle vegne. Fordi din have er blot nogle få meter væk og der er ingen fare for at have sand i håret den næste uges tid.

Det helt rigtige bassin

Når det kommer til bademuligheder, er der flere at vælge imellem. Der er muligheder for hele familien fra barn til voksen. Se både et flot sortiment af oppustelige bassiner, der er perfekt til din have eller stålpools. Stålpools er nemlig ret smarte da de er ret stabile, store og et fint alternativt til en nedgravet pool, som kan være ret besværligt. Er du i tvivl om hvilken pool du skal vælge og hvilke fordele og ulemper de hver især har? Så finder du den perfekte guide her, der hjælper dig med at finde den helt rigtige pool, der passer til dig og dine behov.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe