Sådan gør du din bolig mere behagelig under pandemien

behagelig bolig

Vi er mange som har skulle vænne os til, at vores hverdag har været væsentligt anderledes det sidste års tid. Det har blandt andet betydet, at vi er mange som har skulle arbejde hjemmefra eller tage vores undervisning fra spisestuen, fremfor i klassen. Hvordan gør du din bolig så behagelig som overhovedet mulig?

Har du de rette redskaber til skrivebordet?

Det har bestemt ikke været lige nemt at skulle vænne sig til, at være hjemme hele tiden. Før var vi mange som var vant til at komme ud dagligt, både på arbejdspladserne eller i skolerne. Nu foregår alting nærmest hjemmefra, og derfor kan man af gode grunde, godt blive lidt træt af sine omgivelser. Selvom du måske er enormt glad for din tilværelse og dit hjem, så kan alle blive lidt skøre af, aldrig at skulle komme ud og se andre mennesker. Selvom pandemien heldigvis ikke er en permanent tilstand, så er vi mange som må holde ud lidt endnu. Med det sagt, hvordan kan du gøre dit hjem så behageligt som muligt, når nu vi endnu ikke ved, hvornår vi helt må komme tilbage? Det kan være en god idé at dele boligen op i, hvor du arbejder/studerer, og hvor du slapper af. Derfor kan det være klogt at investere i et skrivebord og have de rette redskaber, såsom en god og trofast lommeregner hvis du f.eks. skal bruge den til noget arbejde eller til skolen. Ved at komme alle redskaberne i dit nye skrivebord, så ved du altid hvor dine ting er derhjemme, og så kan din arbejdsstation måske føles mere overskuelig.

Bidro aflang Ledflex

Sådan opnår du en mere produktiv hverdag

Selvom pandemien som sagt ikke er permanent, så er det godt at vide at vi har mulighed for at kunne arbejde eller studere hjemme, i tilfælde af, at der skulle komme endnu en bølge. Det er måske ikke ideelt, men det fungerer, og det er blandt andet en af grundene til, at det er vigtigt at du gør så meget som muligt ud af, hvor du arbejder henne derhjemme. Hvis du blot sidder i sengen hver dag, så giver det mening at du vil blive træt og umotiveret. Men hvis du rent faktisk laver et sted som er lig med arbejde, så vil din hjerne automatisk føle sig mere motiveret og produktiv, når du så sætter dig ned på det bestemte sted. Vi må holde ud så godt vi kan, også selvom vi savner vores normale arbejdspladser og skoler. Det varer ikke ved evigt, men så længe det gør, så må vi alle gøre en indsats for, at det er til at holde ud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe