Sådan skaber du drømmehaven

drømmehaven

Annonce

Hvis du mangler inspiration til, hvordan skal se ud, men ikke helt kan bestemme dig og er lidt i vildrede, så kan du her får nogle gode tips. Måske er du ordensmenneske og godt kan lide, at der er styr på tingene også selvom, at det er udendørs, så kan det være at Japansk inspireret have lige er noget for dig. Læs med her.

I Japan kan man finde de mest fantastiske haver. Haverne er smukke, med masser af grønt og meget er lavet med øje for detaljen. Ofte ser man træerne klippet smukt, og det er en have som man kan finde masser af ro i. Den er ikke bare æstetisk og imponerende i udseendet, men der er også noget magisk over hele haven. Man kan sagtens lade sig inspirere fra denne kultur og tilføje nogle af detaljerne hjemme i egen have.

Bidro aflang Ledflex

Hvis man vælger at lave din have i Japansk stil, skal man dog være forberedt på, at den også skal passes, og her menes der blandt andet klipning af træer/buske. Man kan sagtens tilføje nogle blomster i alverdens farver. For nogle mennesker er haven deres frirum og et sted, der bliver brugt flittigt i den danske sommer. Ofte emmer de danske haver af liv og glade dage, når solen står højt og de lune dage er fremme, men man kan også lave sin have om til et roligt sted, hvor man kan gå hen når man vil have tankerne i ro.

Der findes masser af spændende information og inspiration på internettet, omkring Zen haver og Japanske haver, hvor man også kan fordybe sig mere i hvilke træer og planter der bruges.

Få huset til at matche din smukke have med ny hoveddør

En hoveddør er højest sandsynligt den dør, som bliver brugt allermest i hjemmene rundt omkring. Det kan også være med til at give dit hjem et særligt pift udadtil. Det er det også vigtigt at den kan holde til noget, specielt hvis man er mange i hjemmet. En entredør er også det første man ofte ser når man skal ind i et nyt hjem, derfor kan det være meget personligt hvordan den skal se ud i forhold til udseende.

Novasel - Perskindol

Hvis det er tid til at skifte den gamle entredør ud med en ny, er det en god idé at sætte sig ind, hvilke materialer som findes. På sparvinduer.dk kan du læse mere om entredøre i enten fyrretræ, aluminium og PVC, som betyder plastmateriale. Her kan du læse en god vejledning, omkring de forskellige modeller, samt fordele ved at vælge de forskellige materialer til blandt andet hoveddøren.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe