Stenhuggere kan meget mere end gravstene

En dygtig stenhugger kan meget andet end at lave gravstene.

Stenhuggere kan meget mere end gravstene

(sponsoreret indlæg)

Har du prøvet at køre forbi en stenhugger, hvis butik ligger ud til vejen, så vil det ofte være lutter gravsten, de har til at stå fremme for at skilte med deres kompetencer. Reelt kan en stenhugger dog meget mere end blot at lave gravsten, for deres kompetencer kan selvfølgelig også bruges til at lave gårdsten, vandsten, fuglebad, nummersten, facadeskilte samt en lang række andre udsmykninger.

Bidro aflang Ledflex

Ønsker du en gårdsten? Find en stenhugger på Sjælland

En dygtig stenhugger kan du finde snart sagt hvor som helst i landet. Fx kan folk i det sydsjællandske ved Næstved og Rude samt folk i Slagelse nordvest på finde en lokal stenhugger, der kan give dem en flot gårdsten at stille an. Gårdsten er sten, der har fået navnet på din gård eller hus indgraveret i sig. Har du allerede en sten stående, du tænker kunne være sjov at få indgraveret, så kan det ordnes.

Giv fugle en grund til at lande hos dig – få springvand og fuglebad

Vandsten kan du bruge til springvand, og de kan udhugges i et væld af forskellige former. Så du skal ikke stille dig tilfreds med et bestemt design. Ønsker du et mere aktivt fugleliv ude i haven, så kan du passende stille et fuglebad i sten frem. Stående vand tiltrækker alskens dyreliv – også insekter, så det skal du lige være obs på, når du vælger et fuglebad. Men du kan nyde synet af de flotte fugle.

Gør det nemt for gæster at finde dit hus – få en nummersten

Nummersten hjælper postbuddet og gæsterne med at vide, hvornår de er nået frem til dig, hvis nu deres GPS er gået død. Stenene er lidt ligesom gårdsten på den måde, at du kan få en helt almindelig sten indgraveret. Nummerstenene er et kreativt alternativ til det almindelige, julestokkeformet skilt.

Novasel - Perskindol

LÆS OGSÅ: Sådan skal du vinterforberede haven.

Stenhuggere kan meget mere end gravstene.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe