Store indendørs træer pynter i kontorlandskabet

indendørs træer og store planter i kontorindretningen

Kunne I godt tænke jer et lidt mere grønt kontor? Planter og indendørs træer er med til at skabe en hyggelig stemning. Og vælger I de rette, grønne planter, kan de endda være med til at ilte luften bedre. Der er mange fordele ved grønne planter. Men det kommer naturligvis også med, at planterne gerne skal holdes i live. Og i en travl hverdag med andre arbejdsopgaver er det måske ikke noget, I har prioriteret.

Når man kigger på indendørs træer, er der mange at vælge imellem. Det kan være svært helt at forestille sig, hvordan de skal passe ind i netop jeres kontorlandskab. Og derfor kan I da med fordel prøve at høre virksomheden ad, hvad de tænker. Her er ansat gartnere, der kan give kvalificerede bud samt finde planter, der trives godt i det indeklima, der er på jeres kontor. Så bliver opgaven lidt simplere.

Bidro aflang Ledflex
indendørs træer og store planter i kontorindretningen

Planteservice på abonnement

En ting er, at I har anskaffet jer en plante. Men hvem skal vande og gøde den og sørge for, at den har det godt? Hvis I har en medarbejder med grønne fingre, kan det være, at opgaven har et helt naturligt sted at ende. Men er det ikke tilfældet, kan I i stedet overveje planteservice, hvor en professionel gartner vil komme ud i virksomheden og tilse de planter, I har stående, med jævne mellemrum. Så oplever I ikke, at planterne står og hænger.

Grønne planter giver rigtig meget i et kontormiljø, men det er ikke tilfældet, hvis ikke de bliver holdt pænt i live. Så bliver det i stedet noget, man ærgrer sig over at kigge på. Og det bliver måske ligefrem en ekstra byrde, hvis der skal fejes blade op, fordi det indendørs træ er begyndt at drysse. I kan få inspiration til, hvilke træer der passer godt ind hos jer på hjemmesiden, før I investerer i grønnere lokaler.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe