Tag på luksuscamping i skønne Frankrig

Luksuscamping i Frankrig
Sponsoreret indhold

Frankrig er dejligt stort, så det er ikke specielt svært for rejsebureauer og tekstforfattere ansat hos content marketing-firmaer at hitte på rejsebeskrivelser eller opremse ting, der gør landet værd at feriere i. Der et vist noget med nogle alper, hvor man kan stå på ski. Og så er der rolige byer omgivet af vinmarker og lokale restauranter, hvor du kan forkæle den indre livsnyder. Og så er der strandene.

Du ser ikke alt

Men: Alt kan du ikke se ét sted, medmindre du har en autocamper og bruger en ferie på at trille ned gennem landet. Det kan der komme sjove, impulsive ferier ud af, men samtidig løber du en risiko for at gå glip af alt det gode, når du lidt tilfældet kører vejnettet tyndt. Dette taler for bare at booke et hotelophold og så leve med, at det ikke er alt, du ser. Men du kan også vælge glamping i Frankrig.

Bidro aflang Ledflex

Fransk glamping

Glamping er luksuscamping, hvor du i stedet for at slå lejr ved siden af rådne graner eller ude på en tilfældig mark vælger camping i Frankrig på en større campingplads med alle de faciliteter, der skal til for at leve godt. Et eksempel på sådan en campingplads i Frankrig finder du i La Castellas, der ligger en kort distance fra Montpellier ud til Frankrigs sydkyst, hvor der bl.a. er et svømmekompleks.

Camping i Frankrig
Fransk glamping er luksuscamping i La Castellas.

Nyd det forgyldte campistliv

Kort fortalt er der på sådan en campingplads de frie rammer, du kender fra camping i naturen, men med masser af ting at give sig til. Camping Frankrig på sådan en campingplads kan byde på alt fra aftenunderholdning for teenagere til sportsaktiviteter, temafester og yogakurser – altså noget for alle aldre. Er du en ekstrovert type med stor livslyst, så er glamping værd at vælge over hotelophold.

Nære spisesteder

Selvfølgelig er du på sådan en campingplads i Frankrig også omgivet af spisesteder. Så det er ikke fordi, at du ligesom ved autentisk camping ude i naturen selv skal sætte et bål op og tilberede nogle primitive retter. Gastronomi, kultur og handel er aldrig langt væk fra luksuscampingpladser. Skal du sammenligne forskellige af disse campingpladser, hvad er der så udover lokationen at have for øje?

Novasel - Perskindol

Camping i Frankrig med kæledyrene?

Hvis du har en hund og ikke er til sinds at sende den på hundepension, mens du er afsted i udlandet, må du jo have den med dig. Nogle luksuscampingpladser i Frankrig tillader faktisk, at besøgende har deres kæledyr med – hvor ”kæledyr” her ofte skal forstås som hunde og katte. Det bliver svært at finde et hotel, hvor du kan have labradoren med, så her er endnu en grund til at campere i Frankrig.

Hvad bor du i?

Hvad du bor i, spiller selvfølgelig også en rolle. Ved mange campingpladser lejer du en hytte eller noget, der ligner, der selvfølgelig er udstyret med ting som badeværelser, så du ikke skal slås med andre gæster om adgang til et fælles toilet, efter at du har fået for mange cocktails hen på aftenen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe