Vælg den bedste trampolin til sommeren

trampolin

Det er blevet rigtig populært med en trampolin ude i haven. Trampolinen kan være god, så man kan få børnene til at være mere ude end inde. Men en trampolin er ikke bare en trampolin. Der findes mange forskellige slags modeller og udgaver. Trampolinen behøver ikke blot bruges til underholdning. Den er også god til at forbrændt nogle kalorier, samtidig med at det er sjovt.

Hvis du står og mangler god underholdning udendørs, kan du finde en trampolin lige her. Det kan være svært at være førstegangskøber af trampolin. Hvad har man af behov? Samtidig er der stor forskel i pris. Den varierer meget fra trampolin til trampolin alt efter kvalitet og størrelse. Hvis man har brug for nogle gode råd til valg af trampolin, bør man læse med her.

Bidro aflang Ledflex

Hvordan vælger man trampolin?

Der er et utal af havetrampoliner på markedet. Den er nærmest blevet til fast inventar ude i haven hos rigtig mange danskere. Der er nogle ting, man kan tage med i overvejelserne, hvis man planlægger at anskaffe sig en trampolin, blandt andet form, fjedre og kvaliteten af trampolinen.

Formen på trampoliner, man ser rundt omkring, er oftest runde. En rund havetrampolin er faktisk den mest sikre af slagsen. Den runde form gør, at man maksimalt kan springe tre meter. I modsætning til en firkantet, hvor man kan nå en højde på hele ni meter. Derfor bruges en firkantet oftest til konkurrencer.  

Trampolinens fjedre

Længde og kvalitet på trampolinens fjedre er vigtig for oplevelsen på trampolinen. Galvaniserede fjedre holder både længere og bedre end fjedre, der ikke er galvaniserede. Ofte hænger kvalitet og pris sammen. Galvaniserede fjedre er derfor også en anelse dyrere end andre. Længden på fjedrene afgør, hvor ”blødt” man lander. Korte fjedre gør, at man lander hårdere.

Novasel - Perskindol

Sidst er det vigtigt at nævne, at man skal vælge trampolin ud fra, hvilken vægtklasse trampolinen skal bruges til. Er trampolinen til børn, behøver den ikke være helt så kraftig. Derved kan man slippe lidt billigere. Skal den derimod bruges af voksne, bør man købe én, der kan holde til mere vægt. Ved at overholde vægtbegrænsningerne undgår man uheld.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe