Bo småt men hyggeligt

Fint køkken i lille lejlighed

Først beliggenhed, så indretning. Det var prioriteten for indretningsarkitekten da hun skulle have ny bolig.

Kreativ indretning

Da indretningsarkitekt Esther Dormer købte ny bolig, var den i en slem forfatning. Med det ændrede sig.

Bidro aflang Ledflex

Målet var en transformere den lille lejlighed til et personligt hjem ved at inddrage elementer fra naturen og give det et romantisk touch. Trævæggen i stuen plejer at vække opsigt, og væggen er hjemmelavet af træpaneler. Boligen kombinerer elementer fra byen og naturen og giver et råt tvist.

Hyggelig stue

Med kreativ indretning kan du udnytte kvadratmeterne, så boligen er både funktionel og hyggelig. Indretningsarkitekt Esther Dormer’s evner blev sat på prøve, da hendes bolig skulle totalrenoveres fra ubeboelig til lille hyggelig oase. Hun forelskede sig i beliggenheden, og gik i gang med renoveringsprojektet. Hun kom til at bo småt, men hyggeligt.

Vil du bo småt men hyggeligt, kræver det nogle gange at du tænker lidt ud af boksen. Du kan se mere om indretningsarkitekt Esther Dormer her.

Novasel - Perskindol

Esther Dormer er indretningsarkitekt og hun designer og konstruerer lejligheder med fokus på at bringe naturen indenfor og skabe en hyggelig atmosfære. På den måde kan selv få kvadratmeter indrettes og forvandles til hyggelige og personlige boliger.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe