Få den rigtige entrébelysning

den rigtige entrébelysning

Med en god entrébelysning bliver du og dine gæster bliver budt velkommen hjem.

Entréen er det første rum, som dine gæster oplever i dit hjem. Det første indtryk er vigtigt, så sørg altid for en varm og indbydende atmosfære. Sørg for at få den rigtige entrébelysning.

Funktionel entrébelysning – til et perfekt første indtryk

Dit valg af entrébelysning bestemmes af forskellige faktorer. Entréens størrelse afhænger af husets størrelse, og der vil derfor være forskellige krav, der skal opfyldes.

Bidro aflang Ledflex
den rigtige entrébelysning
Foto: Shadelights

Generelt skal der være en basisbelysning i entréen, så rummet oplyses ensartet. Entréloftslamper er specielt velegnede til dette formål. Men hvis det drejer sig om en stor entré, kan de muligvis ikke oplyse hele rummet. Indirekte belysning på væggene er med til at gøre rummet mere hyggeligt og indbydende og skaber et godt første indtryk af dit hjem. Større rum kan fremhæves med spotlights, som giver en ensartet belysning og hjælper dig med at se, hvor du går.

entrébelysning
Foto: Nordal

Valg af lamper – få den rigtige belysning

Når basisbelysningen er installeret i entréen, drejer det sig om at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære. Lysinstallationer kan fremhæve de smukke dekorative elementer, som ofte findes i større entréer. Bordlamper på kommoden eller skænken skaber varme lysøer. Vægarmaturer kan være med til at fremhæve billeder og skulpturer. Garderoben kan fremhæves med downlights eller spotlights på et wire-, stang- eller skinnesystem. Når der skal vælges belysning til en entré med spejle, anbefaler vi vægarmaturer med blændingsfrit, blødt lys. LED-lamper og -lys med farver kan skabe et mere farvestrålende indtryk i entréen.

entrébelysning
Foto: Shadelights

Tips – få den rigtige entrébelysning

  • LED-lyskilder eller energibesparende lyskilder giver mange timers lys.
  • Farvet belysning kan fremhæve din entré på en helt særlig måde.
  • Giv en varm velkomst med dæmpbart lys. WarmGlow -pærer giver et hyggeligt lys – jo mere du dæmper lyset, desto varmere bliver det.
  • Brug naturligt lys i entréen. Entrélamper skal have en farvegengivelse i høj kvalitet.
  • Klart lys til når man skal i gang om morgenen og en behagelig belysning til når man kommer hjem om aftenen: SceneSwitch giver det helt rigtige lys på alle tider af døgnet, uden at det er nødvendigt at dæmpe lyset.

Læs også Sådan får du rigtigt lys i stuen

Novasel - Perskindol

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe