Glædelig påske med masser af blomster

påske

Lad dig ikke nøje med få blomster som indendørs påskepynt – brug en hel masse. Grønt er oppe i tiden, og indendørshaver er den nye trend.

påske

Få dig en glædelig påske med masser af blomster.

påske

Lige så vigtigt

Det er tydeligt at se, at grønne omgivelser er på vej frem. Blomster og planter spiller en væsentlig rolle i vores liv. De er blevet lige så vigtige som resten af vores interiør. Indendørs landskabsarkitektur er et nyt fænomen, der handler om at skabe små indendørs haver i din stue. Prøv det selv, og fordyb dig i grønne omgivelser til påske.

Bidro aflang Ledflex
påske

Virkning

At lave dit eget påskeinspirerede blomsterområde er ikke kun smukt – det er også sjovt. I stedet for en blomst her og der kan du kombinere flere blomster, buketter, skåle eller løg i en krukke. Du bestemmer selv størrelsen. En enkelt vase med blomster giver en vis virkning, men du kan også bruge flere vaser, skåle eller en stor krukke med løg.

påske

Forårsbebudere

Påske symboliserer forår og nyt liv. Påskeliljer, tulipaner, hyacinter og ranunkler egner sig perfekt til dette formål. De giver en rigtig påskestemning, fordi de er forårsbebudere. Vælg sorter i forskellige gule nuancer suppleret med murstensrødt. Den røde farve gennembryder den gule farvepalet og forvandler den til en frisk, varieret helhed.

blomst

GLÆDELIG PÅSKE MED MASSER AF BLOMSTER!

Novasel - Perskindol

Se mere om blomsterløg her.

Læs også: Sådan får du variation i surbundsbedet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe