Guide: Giv dit hjem en kærlig hånd både ude og inde

Guide til at give dit hjem en kærlig hånd

(sponsoreret indlæg)

Hjemmet skal gerne være et rart sted at være, og et sted hvor man kan slappe af og puste ud. For nogle kræver det nogle helt særlige rammer, før at det kan lade sig gøre, og det kan være nogle rammer, som man stadigvæk arbejder på at få ført helt til dørs. Nogle har svært ved at finde ud af præcist, hvor de skal sætte ind i boligindretningen for at få lige de rammer, de ønsker.

Bidro aflang Ledflex

Ved at opdage nogle småting, som nemt kan ordnes, men som samtidigt gør en stor forskel, er det nemmere at beslutte, om det lige er det, der skal til og mangler i dit hus og din have. Se guide: giv dit hjem en kærlig hånd både ude og inde.

Nyt liv med nye møbler

Nye møbler både inde og ude er en ting, som gør en stor forskel, men som samtidigt er håndgribeligt at give sig i kast med. De fleste ved, hvordan markedets store udvalg af dansk design byder på et væld af ikoniske og klassiske designermøbler, som nemt kan finde sig til rette i de danske hjem.

Når man først har købt ét møbel, vil man nemt blive fristet til at købe endnu mere, fordi kvaliteten, komforten og æstetikken går op i en højere enhed, og man ser, hvordan det skaber noget godt for boligindretningen.

Novasel - Perskindol

Selvom det sker, bør man stadigvæk gøre sig nogle overvejelser om sit næste køb af designermøbler, så man er sikker på, at man tager den rigtige beslutning og ikke gør noget forhastet. For at opnå det bedste resultat er det nemlig vigtigt, at de forskellige ting i boligen hænger sammen og supplerer hinanden på bedste vis.

Ny maling

Ønsker du selv at gøre noget kreativt for dit hjem, kan du give dig i kast med malerpenslen. Både inde og ude vil en omgang maling typisk gøre underværker, hvad end det drejer sig om at ændre i farven eller blot er et touch up for at rette op på slitage.

Grønt og godt

Noget, som gør en stor forskel, men som man nemt kan komme til at nedprioritere, er at sørge for at have årstidens blomster og planter rundt omkring både inden- og udendørs. Det er et overskueligt tiltag, som samtidigt gør dit hjem et endnu rarere sted at være. Normalt vil der være så stort et udvalg af diverse blomster og planter, at man nemt kan sætte sit personlige præg i boligen.

Se ovenstående guide: Giv dit hjem en kærlig hånd både ude og inde.

LÆS OGSÅ: Sådan gør du sommerhuset klar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Jøhl – Grethe